Tillat deg noen ganger å leke gjennom livet…

Når det som vi savner i hverdagen, går i oppfyllelse, gir dette oss den helt gode følelsen av velvære og nytelse.

Det er lov å glede seg over gleden…

Når det som vi savner i hverdagen, går i oppfyllelse, gir dette oss den helt gode følelsen av velvære og nytelse.Følelsen av velvære og nytelse er individuell. Det handler om hvordan vi lever, og hva vi er i underskudd av i hverdagen. Når vi har fri og har mulighet til å gjøre som vi selv vil, føler vi en enorm lettelse, glede og tilfredshet dersom vi gjør noe som vi har måttet være foruten lenge. Velværet og nytelsen er personlig fordi ingen behøver å måtte gjøre de samme tingene – eller ta del i de samme opplevelsene, som naboen eller arbeidskollegaen gjør.

Det som gir deg den gode opplevelsen, trenger på ingen måte å være det samme som naboer eller venner blir henført av. Å kunne sove til en våkner, kunne nyte en praktfull utsikt, spise reker på bryggekanten, slappe av med et glass vin i solnedgangen, plukke doggfriske blåbær i skogen, stelle blomster i hagen, ro over et blikkstille vann, ligge i solstolen og nyte livet.  Vælværet er individuelt.

Når det som vi savner i hverdagen, går i oppfyllelse, gir dette oss en helt spesiell følelse av velvære og nytelse. Og kanskje er du også en av dem som kjenner kalde ilinger strømme ned gjennom ryggraden, når det du opplever, løfter deg til nye og uante høyder…

Det er viktig å ta vare på evnen til å nyte – og noen ganger skal du også kunne tillate deg å leke – gjennom livet…

La andre få vite om dette innlegget..