Svært gode oppvisningsleker for voksne

Selskapsleker med oppvisningsleker. Illustrert av prawny ramme pixabay

Selskapsleker for voksne

Selskapsleker er nå blitt mye lettere å finne 

Det fins mange spesielt gode oppvisningsleker på johnsteffensen. No. Foto: eva michalkova (pixabay)Flest gratis selskapsleker finner du på  johnsteffensen.no. For øyeblikket 60 spesielt gode festleker beregnet på et voksent publikum, i tillegg til en mengde andre selskapsleker for barn og/eller hele familien.

Jeg har tidligere vist hvordan man finner frem til samtlige selskapsleker der alle kan delta. Men på dette nettstedet fins det også svært mange oppvisningsleker, dvs. festleker der noen i forsamlingen gjennomfører en aktivitet foran et publikum. Disse lekene er sortert her: Oppvisningsleker.

Oppvisningsleker som kan brukes av alle

Om antall gjester er forholdsvis beskjedent, f.eks. en tilstelning i hjemmet, bursdag, fest, jule- eller nyttårsfeiring, kan mange av oppvisningslekene også gjennomføres av alle som er i rommet. Du finner helt enkelt et oppkomme av gode leker på denne nettsiden.

Man får ikke mer moro enn den moroa man lager selv

Ett av mine mottoer er: Man får ikke mer moro enn den moroa man lager selv. Selskapsleker letter fort på stemningen, skaper engasjement, spenning, latter og snart en god og avslappet atmosfære. På samme måte som humor kan virke befriende i en stille eller spent forsamling.

De mange selskapslekene som fins på johnsteffensen.no er av den snille og ufarlige typen, hvilket betyr at ingen skal måtte frykte for sitt festantrekk, sin flotte frisyre eller forseggjorte sminke. Riktig god forlystelse!

Foto: Eva Michalkova (Pixabay)

Festleker. Klikk her for storst utvalg... Www. Johnsteffensen. No 1

 

La andre få vite om dette innlegget..