Led meg på evighetens vei!

Er jeg på rett vei? Illustrasjon: peggy marco - pixabay

Bibelord

«Ransak meg, Gud, og kjenn mitt hjerte, prøv meg og kjenn mine tanker! Se om jeg følger avguders vei, og led meg på evighetens vei!»

(Salme 139, 23-24)

«Uro som får meg til å stoppe opp.»

Din tid er nå... Tanker ut fra ord i bibelen. Johnsteffensen. No
Klikk for enda et bibelord…

Selv om jeg har god stedsans, og som regel vet i hvilken retning jeg skal gå, hender det at jeg kan være på villspor. Da kommer den snikende, den ubehagelige følelsen av å være ute av kurs: Kan dette være riktig…? Fører denne veien dit jeg skal…?

Når jeg blir usikker, og mitt indre kompass peker i en annen retning, stanser jeg snart opp. Jeg prøver å orientere meg på nytt, se på omgivelsene, studere kartet eller spørre noen om veien.

Er dette viktig for deg? Del teksten med andre. Johnsteffensen. NoSlik er det også med den kursen jeg har valgt for livet. Når jeg kjenner meg urolig, kan dette få meg til å stoppe opp og sjekke om kursen er riktig, om veien jeg følger, fører meg til målet. Det er mange som er blitt kristne, fordi de kjente på livets uro. En uro de etter hvert opplevde som et kall fra Gud.

Merker du en uro i livet, kan du be bønnen som er ukens bibelord: «Ransak meg, Gud, og kjenn mitt hjerte, prøv meg og kjenn mine tanker! Se om jeg følger avguders vei, og led meg på evighetens vei.» Amen!   (JS)

Les også: «Når virkeligheten er mer fantastisk enn fantasien»

Illustrasjon: Peggy Marco (Pixabay)

 

La andre få vite om dette innlegget..