Kompis – snart 4 år

Kompis, vår shetland sheepdog, blir 4 år gammel 20. Februar 2017. Foto - www. Johnsteffensen. No

Kompis – snart 4 år gammel

Verdens beste turkamerat. Alltid parat – uansett vær.

Kompis er av rasen shetland sheepdog. Han er allerede blitt fire år gammel... Foto - www. Johnsteffensen. No
Dette er kompis – eller hesa joker som han egentlig heter. Alt kler den smukke, også navnene. For han er en skøyer også, kompis, men best av alt; en aldeles fenomenal turkamerat. Nå fyller vår shetland sheepdog fire år. Du verden som tiden flyr… foto: john steffensen

 

En kan vel si at det er på hunden en ser hvor gammel en er blitt. Tenke seg til at vår lille Shetland sheepdog om få dager fyller fire år! Ufattelig hvor fort tiden går. Det virker ikke lenge siden jeg fortalte om ham som valp. Men nå er det altså år og dag siden… Helt ubegripelig!

Jeg har skrevet det før, men gjentar det så gjerne: Alle som har vært gjennom en hjerteoperasjon, burde skaffe seg hund. I så måte er Kompis blitt den beste hjertemedisinen. Kompis sørger for å holde meg i form, for han hører ikke på tusen unnskyldninger – og/eller ansvarsfraskrivelser. Han forventer sin daglige tur uansett, og den bør være på minst en time. Da er Kompis tilfreds og forholder seg ganske rolig inntil neste dag opprinner, og han vet at snart er det dags for enda en tur…

Dermed kan en ikke ligge på sofaen og late som om en ikke skjønner. Kompis er klar og gleder seg enormt til turen. Uansett vær. Kompis må ut uansett, og papsen følge med – og papsen vet inni seg at han har uendelig godt av disse utfluktene, han også. Det er en vinn-vinn situasjon for begge. Vel ute er papsen og Kompis snart på farten, og jeg innser at det er helse i hvert eneste steg, og at jeg har veldig mye å takke min lille, trofaste, energiske, empatiske, ivrige, turgale, allestedsnærværende, snille Shetland sheepdog for.

Gratulerer, Kompis, med 4 års-dagen den 20. februar. Snart venter også den årlige vaksinen hos veterinær Lwow, nederlenderen med det svært så treffende veterinær-etternavnet. 

Les mer om Kompis

 

La andre få vite om dette innlegget..