Gruppeaktivitet i 3D. Selskapsleker for voksne – 43

Selskapsleker for voksne. Marshmallows og spaghetti strukturen. Www. Johnsteffensen. No

Selskapsleker for voksne

Kreativitet og samhandling i 3D

Marshmallows- og spaghettikonstruksjonen (skulpturen, strukturen, kunstverket etc.)

Festlek 43 (55*) – Marshmallows og spaghetti-strukturen. Passer også fint på et seminar, en firmafest, en blåtur etc.

Denne gruppeaktiviteten er både morsom og spennende. La flere grupper (ikke alt for store) konkurrere mot hverandre. Oppdraget er en tredimensjonal struktur. Gruppene får like mange marshmallows og ukokte spaghettirør til rådighet. Disse elementene utgjør byggesteinene i prosjektet.

Se interaktivt register over alle selskapsleker for voksne

Lekleder presiserer oppgaven: Hvem bygger den høyeste strukturen av marshmallows og spaghetti? Eller: Lag en tredimensjonal skulptur, et kunstverk av marshmallows og spaghetti. Eller: Lag en konstruksjon inspirert av noe fra virkelighetens verden…

Se mange flere selskapsleker for voksne

Først får gruppene et par-tre minutter til planlegging. Alle gruppene starter samtidig og gis en viss tid til rådighet. Vinner kan kåres på flere måter, f.eks. ved at man får poeng i ulike kategorier: den høyeste konstruksjonen, den mest kreative løsningen, de som har brukt flest materialer, totalvurdering av samhandlingen i gruppen, den mest absurde løsningen, den mest spektakulære, etc. 

Lykke til!

Vet du at det på johnsteffensen.no fins mange kule festsanger også?

*) Tallet 55 er det totale antall selskapsleker for voksne som fins på johnsteffensen.no  Flere av sidene med festleker inneholder mer enn en lek.

Prøv deg på flere interaktive quizer. Www. Johnsteffensen. No
Interaktive quizer fungerer flott i selskap. Klikk på bildet.

 

La andre få vite om dette innlegget..