Selskapsleker for voksne (25) – Smilebingo – Bingo med overraskelse

Smilebingo - en annerledes bingo som vekker mye latter. Www. Johnsteffensen. No

Selskapsleker for voksne

Denne annerledes-bingoen passer for alle aldersgrupper og er skikkelig artig. Alle er med, og aktiviten vekker mye latter…

Leker til festen – selskapsleker 25

Smilebingo

Glimrende selskapslek! 

Smilebingo gjør alltid lykke. Den er ikke som andre bingoer, men konseptet er langt på det samme, bortsett fra at Smilebingo har et overraskende moment. En forutsetning er at ingen kjenner bingoens hemmelighet, og dersom noen i forsamlingen har vært med på den før, kan lekleder vennlig henstille om å la dette forbli en godt bevart hemmelighet.

Alle gjester får hver sin bingokupong samt noe å skrive med. Det gjelder om å få enten fem tall vannrett, fem tall loddrett eller fem tall diagonalt. Straks en deltaker har fått fem tall på rad etter nevnte oppsett, roper han/hun høyt BINGO! Det gjelder om å være den første til å få fem på rad. Det er bare en ørliten hake ved det hele; absolutt alle kommer til å få bingo samtidig, noe som innebærer at hele forsamlingen plutselig skriker Bingo – etterfulgt av spontan latter.

Flest selskapsleker for voksne: www. Johnsteffensen. NoJeg har gjort det enkelt for deg å gjennomføre smilebingoen. Nedenfor fins seks ulike bingokuponger. Disse kopieres slik at hver gjest får sin kupong. Grunnen til at det er ulike bingokuponger, er at deltakerne ikke skal fatte mistanke om at kortene i bunn og grunn er like. I og med at det fins 6 ulike kuponger i omløp, og leklederen fordeler disse slik at ingen får make kupong til sidemannen, vil Smilebingo lure de fleste. På hver av de 6 kupongene fins det enten en vannrett rekke, en loddrett rekke eller en diagonal rekke som inneholder de samme tallene (bare litt omstokket). I kupongene nedenfor er premietallene 3, 11, 15, 24 og 31.

Når gjestene skal spille Smilebingo, roper leklederen opp tall mellom 1 og 36. Alle som finner et oppropt tall på sin kupong, setter et kryss i den ruten tallet står. Leklederen kan velge tallene selv, men nedenfor fins en loddtrekningsrekkefølge som gjerne kan leses opp sakte og rolig, og som kommer til å gi bingo til alle samtidig:

4,  8,  36,  3,  6,  10,  19,  21,  24,  35,  31,  7,  9,  11,  30,  28,  34,  15

Neste selskapslek: En meget populær bordkonkurranse

Alle selskapsleker for voksne

Klipp ut hvert av de seks bingokortene og fordel jevnt på forsamlingen:

Et lite tips: Om du høyreklikker på bingokortene og velger «Åpne lenken i et nytt vindu», blir det lettere å printe ut kortene.

 

Bingoskjema 2 - www. Johnsteffensen. No. Pub
Bingoskjema/smilebingo. (c) www. Johnsteffensen. No

 

 

 

NB! Bingokortene kan fritt kopieres til bruk i selskap, men enhver annen form for distribusjon (på internett, i bøker, blader e.l.) tillates ikke uten skriftlig godkjennelse. © www.johnsteffensen.no

 

La andre få vite om dette innlegget..