På ‘an igjen

Johnsteffensen. No triade

På ‘an igjen

7. september 2011 ble johnsteffensen.no lansert for første gang. I dag starter jeg på det trettende året. Om jeg skulle feire jubileet, ville det bli som Cirkus Arnardo som alltid hadde et eller annet å feire. Det kunne være sjefen sjøl som hadde rundt år, sirkusteltet som hadde vært i bruk i 10 år, 40 år siden hans første opptreden, 10 år siden sirkuset fikk sin første elefant, osv. osv.

For meg dreier det seg på denne dagen om 12 år. Ikke noe rundt tall, ikke noe jubileum, men like fullt en bekreftelse på at det er liv i gamle ben. Skal jeg tro enkelte journalister, er det ikke så mange på min alder som driver et nettsted som dette, Ikke vet jeg, men jeg holder koken og kan se tilbake på nesten 3 000 innlegg. Jeg planlegger enda flere, og går det som jeg håper, vil jeg i løpet av høsten presentere vebben i nytt design, ny vri og kanskje også med nytt navn.

Takk for at du følger meg på reisen! Kanskje kan du invitere flere med på denne ferden? Jungeltelegrafen sies å være effektiv, den må du svært gjerne prøve…

Rekordbesøk for www. Johnsteffensen. No
Den dagen!

La andre få vite om dette innlegget..