Nytt design

Nyhet johnsteffensen. No 111

johnsteffensen.no er blitt fornyet

Nytt og bedre design

Den observante leser har trolig lagt merke til at dette nettstedet har fått en ansiktsløftning. Johnsteffensen.no har tatt i bruk et nytt design. Designet arter seg litt forskjellig alt ettersom man bruker PC, nettbrett eller mobil. Felles for alle tre variantene er at artiklene er mer iøynefallende enn før. Dessuten er teksten tydeligere, og i mobilutgaven er søkefunksjonen blitt mye lettere å finne. Ettersom det er over 1 500 originalskrevne innlegg på johnsteffensen.no, er det greit at det fra nå av blir enklere å finne artikler som er blitt skrevet for en tid tilbake.

Jeg håper at du finner det nye designet pent og formålstjenlig. Dette er den tredje malen som er blitt benyttet siden oppstarten i 2011. Det forrige designet gjorde nytten i henimot fem år. Nå presenteres weben på en ny og spenstigere måte. Jeg håper du liker endringen.

Stor takk til SeoWeb AS som har hatt regien for design-overgangen. Takk for all kreativitet, kompetanse og dyktighet som er blitt vist i forbindelse med omleggingen. 

La andre få vite om dette innlegget..