900 originalskrevne innlegg

Nå fins det hele 900 ulike originalskrevne innlegg på johnsteffensen. No

Er du klar over at det fins 900 originalskrevne innlegg på dette nettstedet?

Så har jeg rundet enda en milepæl… Dette er innlegg nummer 900 etter at johnsteffensen.no startet opp 7. september 2011. Og selv om det ved første øyekast kan være vanskelig å få øye på dem, så fins de her alle sammen; de 900 originalskrevne artiklene. På forsiden, dvs. «Hjem», listes de opp på rekke og rad med det nyeste innlegget først. Men det tar lang tid hvis en skal bla gjennom dem alle, for når en har scrollet et stykke nedover, må en vente litt mens hjemsiden finner flere ved «Loading the next sets of posts.» Men om en synes dette blir strevsomt, og det skjønner jeg godt, så fins alle innleggene delt inn i kategorier og underkategorier. I høyre spalte er antall innlegg i hver kategori/underkategori skrevet i parantes ved siden av kategoribetegnelsen. Det er neppe noen som tar seg tid til å lese alt som står skrevet, derfor er søkefeltet oppe til høyre god å ha. Her finner en lettere frem til de artiklene som har mest interesse.

I forbindelse med at jeg nå runder 900 innlegg, vil jeg i nær fremtid legge ut tre «gamle» artikler på nytt. Dette er innlegg som jeg selv synes er spesielt viktige, og som jeg vil gi en ny og forbedret presentasjon slik at de kan nå ut til et enda større publikum. Det er hyggelig at antall lesere har økt jevnt og trutt. Nå er det blitt slik at uansett hva jeg foretar meg – eller ikke foretar meg, så vil det alltid være mange som besøker johnsteffensen.no uansett. Nettopp fordi her fins så mange artikler som folk finner frem til etter å ha googlet på dem. Jeg vil fortsette å skrive i tiden fremover. Jeg vet ikke når jeg runder innlegg nummer 1000, men det vil forhåpentligvis skje en gang før sommerferien 2016.

Takk for at du leser johnsteffensen.no! Jeg er mottakelig for ethvert innspill. Det er alltid hyggelig med respons, uansett om det er ris eller ros. 😀 

La andre få vite om dette innlegget..