Nå spirer det fram

Nå spirer det fram...

Bibelord

«Dere skal ikke minnes de første ting, ikke tenke på det som hendte før. Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram.»

(Jesaja 43, 18-19)

Vær opptatt av fremtiden. Se det spirer!

Hver søndag. Tanker ut fra bibelen.
Klikk for mer…

Ved inngangen til et nytt år er det mange som kommer med nyttårsforsett. Man retter blikket fremover og har en klar formening om hva man skal satse på i det nye året. Slike forsetter kan man like gjerne gjøre til andre tider også, ikke bare ved inngangen til et nytt kalenderår.

Når vi går inn i et nytt år, er det mange som lager årsregnskap, en oversikt over inntekter og utgifter i året som har gått. De fleste tenker penger når det er snakk om regnskap, men man kan også lage seg et livsregnskap. Da vil man se at det gamle året bød på mange utfordringer, der noen gikk i pluss – andre i minus.

Dagens bibelord minner oss om at vi ikke skal tenke for mye på det som ligger bak, men rette blikket fremover. For Herren vil gjøre nye ting, «Nå skal det spire fram», sier Jesaja. Vær derfor opptatt av fremtiden, for der du skal tilbringe resten av ditt liv! Ta imot et nytt år og nye dager med åpne hender. Og med det som ligger bak deg, vil jeg si som ett av barnebarna sa, da han enda brukte bleier: «Ikke tenk på det!»   (JS)

Ta vare på Guds ord!

Din tid er nå!

Les flere tanker og ord fra Bibelen

Illustrasjon øverst:  Pixabay

«Time». Vakker, meditativ fremførelse av Enya:

Plakat om arbeidet som pågår, for å bedre tilgjengelighet og leseopplevelse for johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..