Saftig gulrotkake som de fleste kan spise med god samvittighet

Kjempegod, sunn og saftig gulrotkake som nesten alle kan spise.

Denne herlige og saftige gulrotkaken er uten tilsatt sukker. Og best av alt; den er svært god! Som jeg har skrevet før, finner man ikke mange oppskrifter på denne websiden, men de som fins, er spesielt gode. Som denne saftige gulrotkaken fra Linda Stuhaugs web.

Kaken inneholder mye gulrot, hele 300 gram. Den består bl.a. av kesam, havremel og flere andre godsaker, men bare 60 g hvetemel (eller speltmel).

Det anbefales å følge oppskriften, selv om den kan virke noe utradisjonell. Resultatet blir imidlertid supert. Saftig gulrotkake uten tilsatt sukker kan serveres til de aller fleste. Diabetikere inkludert.

Du vil trolig også like denne oppskriften: Proteinrundstykker. Sunne og superenkle

Søtstoff i gulrotkaken er Sukrin+ (60 g) og Sukrin Gold (100 g). Vær oppmerksom på at den anbefalte kremosten fra Tine (dvs. «Mandarin og ananas» til glasuren) inneholder litt sukker (6,9 g per 100 g kremet ost). Men ønskes kaken sukkerfri, bruker man mer Philadelphia som beskrevet i oppskriften.

Vanskelighetsgrad: Lett

OPPSKRIFT: Saftig gulrotkake uten tilsatt sukker

Foto: John Steffensen – www.johnsteffensen.no

Denne suksessterten med Tagatesse kan du trygt servere til en som har diabetes. www.johnsteffensen.no
Suksessterte med tagatesse som overgår det meste. Klikk på bildet.

La andre få vite om dette innlegget..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.