Ingen er likt av alle

Forskning viser at absolutt ingen er likt av alle. Det vil alltid være minst 14% som ikke liker deg.

Det vil alltid være noen som ikke liker deg…

Ingen er likt av alle

Det er absolutt ingen som blir likt av alle. Du kan ikke få gjort noe med det heller...Ja, du leste rett; det fins absolutt ingen som kan skryte av at de blir likt av alle. Det vil alltid være noen som ikke liker deg. Sånn er det uansett.

Jeg leste en gang at forskere har funnet ut at det vil alltid er minst 14% som av en eller annen grunn ikke liker deg, og dette faktum kan du ikke gjøre noe med.

 

Uansett hvilke sprell du foretar deg; de vil alltid være der, gruppen som ikke liker…

Innfinn deg med det først som sist. Om du har som mål at du skal bli likt av alle, skal du huske på at ingen mennesker noensinne er blitt likt av absolutt alle.

Du kan heller ikke tvinge noen til å like deg, og om du spør hvorfor de ikke liker deg, vil du heller aldri få et 100% ærlig svar, uansett hvor mye du spør. Du kan ta et hvilket som helst menneske, både i omgangskretsen din eller blant såkalte kjendiser, de vil være der uansett, gruppen som ikke liker… Og når du samtidig vet at du aldri kommer til å få et ærlig og oppriktig svar på hvorfor enkelte ikke synes om deg, så blir dette et håpløst prosjekt. Å bli likt av alle går bare ikke…

Slå deg derfor til ro med dette først som sist. Konsentrer deg heller om det du kan best av alt, nemlig å være deg selv! Forsøk ikke å late som du er en annen, det gjør bare vondt verre. 

At minst 14% ikke liker deg, får du altså ikke gjort noe med. Så la det være slik, og bruk ikke en eneste kilokalori mer på den saken…

Som et apropos, se dette fra YouTube:

[youtube_video clip_id=»rUOpqd0rQSo»]

 

Krystallkulekort 9 (www. Johnsteffensen. No)

 

 

 

 

 

  

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..