Hva mer kan jeg ønske…

Gud er med. Hva mer kan jeg ønske... Alexas fotos (pixabay)

Bibelord

«Hvor skulle jeg gå fra din pust, hvor kunne jeg flykte fra ditt ansikt? Stiger jeg opp til himmelen, er du der, legger jeg meg i dødsriket, er du der. Tar jeg soloppgangens vinger og slår meg ned der havet ender, da fører din hånd meg også der, din høyre hånd holder meg fast. Jeg kan si: ‘La mørket skjule meg og lyset omkring meg bli natt.’ Men mørket er ikke mørkt for deg, natten er lys som dagen, mørket er som lyset.»

(Salme 139,7-12)

Gud er med meg…

Din tid er nå... Tanker ut fra ord i bibelen. Johnsteffensen. No
Klikk for flere bibelord…

«For du er med meg» står det i Salme 23,4.  En beskrivelse av Guds evige trofasthet. Uansett hva som skjer, kan jeg vende meg til Gud, for han er med meg. Ikke alltid lett å forstå. Ikke alltid slik jeg hadde forventet. Men Gud er med, det har vi hans ord på! 

Eller som det så vakkert sies i Salme 139: «Hvor skulle jeg gå fra din pust, hvor kunne jeg flykte fra ditt ansikt? Stiger jeg opp til himmelen, er du der, legger jeg meg i dødsriket, er du der. Tar jeg soloppgangens vinger, og slår meg ned der havet ender, da fører din hånd meg også der, din høyre hånd holder meg fast. (Salme 139, 7-10)

Når Gud er med meg, hva mer kan jeg da ønske meg…?  (JS)

Ta vare på Guds ord.

Din tid er nå!

Les flere tanker og ord fra Bibelen

Illustrasjon øverst: Alexas_Fotos (Pixabay)

Lytt til uendelig vakre «Air»:

La andre få vite om dette innlegget..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.