Selskapsleker for voksne (18) – for hele familien

Mm900041123

Selskapsleker for voksne

Fire selskapsleker som aktiviserer og fenger de fleste.

Leker til festen – selskapsleker 18

4 klassiske festleker

Lek A: Solosang   

Finn fem personer. De skal etter tur synge ett vers av «Alle fugler små de er…», men de skal synge sangen i ulike versjoner. For eksempel: a) Som opera. b) I engelsk utgave (tatt på sparket). c) Som heavy metal. d) Pludrene som en baby. e) Som ballettforestilling. f) Som tragedie (en svært trist utgave). g) Som komedie. h) Som krimfortelling. etc.

Lek B: Klesklyper  

Et visst antall personer får hver sin haug med klesklyper. Oppgaven blir å feste flest mulig klyper i sitt eget hår i løpet av en viss tid.  (30 sekunder kan være passelig).   

Lek C: Balansegang  

Det trengs en toalettrull og en kikkert. Hent frem noen personer og la dem etter tur konkurrere på den utrullede rullen. Oppgaven blir å balansere på papiret med en kikkert som må holdes omvendt vei. En deltaker av gangen. (Man kan også ta tiden og legge til sekunder for hver gang deltakeren trakker utenfor papiret.)

Lek D: Sangtekst  

Fire personer får i oppdrag å forandre på en kjent sangtekst på hver sine måter. Person nummer en skriver sangteksten om til en avisartikkel. Nummer to til et telegram. Nummer tre til et annet spåk (men likevel gjenkjennelig). Nummer fire til et skuespill. Lekleder velger selv hvilken sang som skal omskrives. De fire deltakerne må selvsagt få litt tid for seg selv, men teksten må fremføres etter en stund. Mens deltakerne jobber med tekstene sine, kan selskapet fortsette med andre programinnslag i mellomtiden.

Neste selskapslek: To småleker uten mye forberedelse

Alle selskapsleker for voksne

Selskapsleker for voksne fins på www.johnsteffensen.no

Flere barneleker. Klikk her

La andre få vite om dette innlegget..