Selskapsleker for voksne (28) – Hva er dette for noe?

Festleker eller selskapsleker for voksne er med dette kommet til del 28. Www. Johnsteffensen. No

Selskapsleker for voksne

Kunsten å lage lyder tett opp til originalen

Leker til festen – selskapsleker 28

Engasjerende og morsomt såvel i en liten som stor forsamling

Dann to lag med f.eks. tre eller fire deltakere på hvert lag. I denne leken får en utelukkende lage lyder, absolutt alle andre hjelpemidler er forbudt, som det å mime – eller vise løsningen ved ulike bevegelser. Det er kun lyder som gjelder!

Leken kan gjennomføres på forskjellige måter, men jeg foretrekker at det er lagkameratene til den som lager lyden, som skal gjette hva det er lydmakeren bedriver. F.eks. kan det være vann som renner ut av vasken. Da må lagkameratene forsøke å gjette hva lydene skal forestille. Den som først gjetter riktig, blir nestemann til å illudere noe. Laget kan f.eks. gjennomføre fem eller seks oppgaver på tid. Når alle lydoppgavene er besvart, er det det andre laget som skal til pers med like mange (men andre) lydoppgaver. Det laget som gjennomfører oppgavene på kortest totaltid, vinner.

Det går også an å starte med f.eks. fire minutter og se hvor mange oppgaver en klarer å løse i løpet av den tilmålte tiden. 

Den som fremfører lyden, får altså ikke si eller gjøre noe som helst uten det å lage lyder. Det er leklederen som gir (og lager) oppgavene f.eks. ved å hviske oppdraget i øret på den som skal være lydmaker, og/eller ved at leklederen viser en plansje til en eventuell forsamling slik at tilskuerne vet hva deltakerne skal finne frem til.

Se også artige FESTSANGER på www.johnsteffensen.no

Neste selskapslek: Hemmelig instruks

Alle selskapsleker for voksne

johnsteffensen.no har flest selskapsleker for voksne

La andre få vite om dette innlegget..