Selskapsleker for voksne (17) – Avspark med drawback

Selskapsleker for voksne fins på www. Johnsteffensen. No

Selskapsleker for voksne

En lek du bør teste litt på forhånd. Ta i betraktning at dette kan bli noe mer komplisert dersom deltakerne er litt svimete…

Leker til festen – selskapsleker 17

Avspark med drawback

Her får du egentlig flere leker som kan gjøres hver for seg eller som en miks. Jeg føler det vil være en lur plan å sjekke omgivelsene før du setter i gang. Noe kan gjøres innendørs, annet vil bli lettere ute i hagen… Men vurder også hvor hard ball du vil bruke. Kanskje er det mest harmløst med en softball? Kanskje kan en ballong til en viss grad brukes, men neppe i alle varianter av denne «sparkeleken».

Selskapsleker som også kan kombineres:

Lek A: Finn et mål som deltakeren skal treffe med en ball. Det kan være at det står en keeper i det målet, klar til å fange ballen, eller at du velger et lite «dukkemål» – eller noe annet som skal treffes. Legg ballen død et passe stykke fra buret (eller det som skal treffes). Like bortenfor ballen plasseres en flaske. Hver deltaker skal skyte ballen mot mål, men ikke før de har snurret rundt flasken 10 ganger. «Løpefarten» eller «tilløpet» blir å holde den ene hånden på flasken mens deltakeren snurrer rundt 10 ganger før han/hun løper bort til ballen og fyrer løs. Dette er ikke enkelt, i hvert fall ikke hvis en har drukket litt på forhånd. Men husk gjestenes sikkerhet og evt. annet som også kan bli skadet. Vurder softball og hvor langt fra folk og vinduer du legger aktiviteten. (Det går også an at vedkommende som snurrer rundt flasken, holder ballen som skal sparkes, i den andre hånden.)

Selskapsleker for voksne (17) - www. Johnsteffensen. NoLek B: Her må du gjøre noe forarbeid. Du trenger en del gjennomsiktige plastglass, dessuten flere gummistrikk, tre til hver person. På forhånd har du gjort klar «plastglassbrillene» (dvs. de plastglassene som du gikk til innkjøp av). «Brillene» består av to plastglass (en til hvert øye). Du lager to hull i hvert glass, og i hullene har du gummistrikk. Strikken fra det ene hullet skal strekkes bak det ene øret for å holde brillen på plass der. Det andre hullet på plastglasset skal brukes til feste av strikken som skal over nesetippen og bort til glass nr 2. Det andre plastglasset har et strikk som strekkes rundt det andre øret, i tillegg til et mottakshull for strikken over nesetippen fra glass 1. Nå har du laget en plastglassbrille! Hvis du lager flere par, kan flere deltakere være i aksjon samtidig. Med «brillene» på skal deltakerne spille fotball mot hverandre (enten inne eller ute). Vurder plass, omgivelser og type ball/evt. ballong. Kanskje best å gjøre dette på plenen…? PS! Å spille med slike «briller» er mye vanskeligere (og ikke minst morsommere) enn en skulle tro. Og… det blir enda verre å spille en slik kamp om alle bærer hørselsvern (øreklokker).

LEK C: En kombinasjon av A og B. Du gjør som i A, men alle som snurrer 10 ganger rundt for deretter å skyte, bruker «plastglassbriller». Var lek A vanskelig, blir det definitivt ikke enklere nå.

(PS! Alle selskapsleker for voksne skjer på eget ansvar.)

Neste selskapslek: Fire leker som passer for hele familien

Alle selskapsleker for voksne

www.johnsteffensen.no har flest selskapsleker for voksne

La andre få vite om dette innlegget..