Reisemålet

Å reise er din beste erfaring. Les mer på www. Johnsteffensen. No

Å reise er din beste erfaring

Reisemålet blir til…

Bilder, reisebrev og reisebøker kan i seg selv gi flotte reiseopplevelser. Men det å reise er din beste erfaring i livet. Det er ingen grunn til å utsette reisedrømmen. Gjør det mens du ennå kan. Ingen vet hva morgendagen bringer. Men dagen i dag har du. Grip den!

Er du i tvil om reisens mål, les gjerne om andres opplevelser. Du finner mange slike reportasjer på dette nettstedet. Om du vil sjekke Europas første kulturvei, pilegrimsveien til Santiago de Compostela, skal du lese Vigdis Asmervik Taules mange fine reisebrev om denne flotte naturopplevelsen.

Eller særdeles vakre Sicilia, den berømte kulturhistoriske øya der ingen bryr seg om klokken, men er genuint opptatt av hverandre og turistene. Italiakjenner Britt Hilt Caspersens mange reiseskildringer gir deg ingen grunn til å sette Sicilia-opplevelsen på vent. Les selv og bli inspirert! Samme forfatter kan se tilbake på uendelig mange opphold i Italia gjennom et langt liv. Hennes velskrevne reisebrev fra Bella Italia er interessant lesning. Også disse finner du på johnsteffensen.no

De fleste reisebrevene på dette nettstedet er fra den portugisiske atlanterhavsøya Madeira som jeg selv har falt pladask for. Mange leser disse reisebrevene om opplevelsesrike Madeira – øya som er så full av kontraster, og som er en meget spennende feriedestinasjon. Det er lett å bli bitt av Madeira-basillen…

Reiseopplevelsene står i kø på johnsteffensen.no. Klikk også på denne lenken, så finner du enda flere feriedestinasjoner. Det er gjennom å reise at du får se hvordan verden virkelig er, å reise er ditt livs beste erfaring! God leseopplevelse – og god reise!

Mange reisebrev fra madeira. På www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..