Human-Etisk Forbund bør kalle seg for Ateistisk Forsamling

Human etisk forbund foler at korset er truende. Foto joe pixabay

Human-Etisk Forbund bør kalle seg for Ateistisk Forsamling

Ærlig talt, nå synes jeg at Human-Etisk forbund bør ta seg en pille! Atter en gang trakasserer noen av Human-Etisk Forbunds medlemmer de som er annerledes-troende. Atter en gang er det de kristne som er skyteskive for forbundets nedrige utspill. Nå vil ivrige humanister (dvs. en del fanatister) fjerne kors-bruken fra kirkebygg, kapeller og statuer. I følge dem selv fordi «korset virker påtrengende og truende»!

Tatt i betraktning at bare et fåtall medlemmer i forbundet, ca 2%, er aktive i organisasjonen i følge tidsskriftet «Humanist», skal altså disse få menneskene få lov til å herse med flertallet av det norske folk.

Noen av organisasjonens fanatikere mener f.eks. at korset i kirkespiret på Løten kapell virker «påtrengende og truende for de som ikke tilhører et utvalgt livssyn». Derfor mener humanist-fanatistene at korset må fjernes en gang for alle. 

Så hva blir det neste som den harde kjernen i den ateistiske forsamlingen, Human-Etisk Forbund, finner påtrengende og truende? Flagget vårt, kan hende? Korset i det norske flagget må jo oppleves aldeles forferdelig for fanatistene, ikke minst på 17. mai og andre offentlige flaggdager. Om man gjør knefall for humanistenes galskap rundt «truende kors» i kapeller og kirker, blir flagget det neste som står for tur. Vær du sikker!

Les også VGs kommentar «Et kirkerom for alle» 

Det er som sagt bare noen få medlemmer i Human-Etisk Forbund som gidder å engasjere seg i saker som dette. Dvs. rundt 1600 mennesker på landsbasis. I så måte har Human-Etisk Forbund en påvirkningskraft som går langt ut over det som medlemstallet rettferdiggjør.

Skulle Human-Etisk Forbund få gjennomslag for sitt fientlige, ateistiske «korstog» mot alt som kan minne om tro og tvil,  hva skal alle vi andre heller ikke måtte finne oss i, fordi vi stadig blir minnet om noe som kan virke påtrengende og truende? Skal fotballklubben måtte fjerne all egenreklame, logo og fargebruk fordi vi ikke heier på akkurat det laget, blir negativt påvirket av klubbens farger og føler klubbens logo truende? Skal vi nekte folk å bruke regnbueflagg fordi noen føler LHBT påtrengende og truende?

Human-Etisk Forbund må slutte å seile under falsk flagg og late som om de representerer flertallet av det norske folk, og at de utelukkende har gode hensikter, og at de alltid har rett. Les «Solidaritet lettere sagt enn gjort» så skjønner du hvor ille og vanskelig dette er.

Foto;: Joe (Pixabay)

Glassmaleri 800
Hva er det som er så farlig med jesus? Klikk på bildet for mer.

 

 

La andre få vite om dette innlegget..