Påskegøy – Ella Eggs enkle ess i ermet

Paskegoy morsomt i hus og hytte 1 ella egg vignett for www. Johnsteffensen. No foto sven brandsma unsplash

Påskegøy for hele familien – Del 1 av 3

Ella Eggs enkle ess i ermet.

Ella
Påskegøy 1. Del: her er ella egg sine tips. Hun har mange supre påfunn. Bare høneplukk selv. Fotos: sven brandsma/unsplash

Først får du påskegøy laget av hønemor Ella Egg; hun har mange påskeegg – det vil si… påskeess i ermet. Ella Egg er ikke tom for ideer, og sammen med Valter Vagle og Kalla Klukk presenterer de sine personlige favoritter for deg og dere. Her er Ella Eggs forslag til påskegøy, de andre sine tips følger om litt. 

Liker du quiz, kan du følge Ella Eggs spesielle tips. Hun har funnet frem en mengde spørsmål for liten og stor, kvisser som du eller dere kan starte med her. Når man er ferdig med de 7 første spørsmålene, klikker man videre og videre og videre, til man ikke orker mer. Ella digger disse enkle kvissene, så det er bare å sette i gang først som sist. Hvor mange klarer du eller dere…?

Eller kanskje liker du å løse gåter? Da kan du prøve deg på disse.

Påskebakst som gjør stor lykke. Www. Johnsteffensen. No

Det fins mange flotte og gode oppskrifter også. Noe som virkelig kan anbefales er fenomenale frokostbrød. De er nesten avhengighetsskapende! En sunnere og grovere, men minst like velsmakende variant, er denne oppskriften.

Ønsker du å bake den perfekte sjokoladekaken som alle barn digger, skal du prøve denne. Sjokoladekaken blir garantert suksess! Stress heller ikke med egg-kokingen, for slik får du eggene alltid perfekte…

Påskeleker for hele familien. Www. Johnsteffensen. No

johnsteffensen.no er nettstedet med flest festleker for liten og stor. Klikk på denne lenken for å finne fullstendig oversikt over leker som egner seg for barn i alle aldre. Mange av lekene passer også for hele familien.

Om du foretrekker selskapsleker for voksne, finner du Norges største utvalg av festleker her. Om dere vil synge sammen med andre – eller for deg selv, fins det flere morsomme sanger her.

Påskens egentlige innhold. Www. Johnsteffensen. NoPåskens budskap er også med. Flere sanger eller viser presenterer påskens egentlige budskap, det vil si  det som hendte for rundt 2000 år siden. Se f.eks. hvordan barn i grunnskolen tegner påskebudskapet.

Eller hva med en vise som enkelt forklarer det som skjedde  Langfredag. Ønsker du å høre hele påskebudskapet, er det sammenfattet i denne musikkvideoen

Og sist, men ikke minst…

Logo paskejakten 1. Www. Johnsteffensen. NoSammen med Valter Vagle og Kalla Klukk ser Ella Egg også frem til «Påskejakten». Den bør du få med deg, dvs. en litt vrien rebus hver dag i påsken…

Paskegoy morsomt i hus og hytte 2 valter vagle vignett for www. Johnsteffensen. No foto sven brandsma unsplash
Sjekk også valter vagle sine forslag. Klikk på bildet.

La andre få vite om dette innlegget..