Nå skriver jeg om enda et tema; sykehjemmet

Mandag 8. Oktober 2012 begynner feature-serien "rapport fra et sykehjem", som gir et åpent, ærlig og tankevekkende innblikk i hvordan en beboer og hennes pårørende opplevde et sykehjem i bergen.

Mandag 8. Oktober 2012 begynner feature-serien "rapport fra et sykehjem", som gir et åpent, ærlig og tankevekkende innblikk i hvordan en beboer og hennes pårørende opplevde et sykehjem i bergen.Sykehjemmet – ny kategori på johnsteffensen.no.

Mandag 8. oktober 2012 starter feature-serien «Rapport fra et sykehjem» som gir et åpent, tankevekkende og ikke minst urovekkende innblikk i hvordan en beboer og dennes pårørende opplevde forholdene ved et sykehjem i Bergen.

Serien er utilslørt og ærlig, og mye av det som blir beskrevet, er neppe det som politikere og andre eksperter snakker høyest om når de lovpriser samhandlingsreformen og stolt viser til mange nye enerom.

«Rapport fra et sykehjem» / «Velkommen til virkeligheten!» er til ettertanke for alle, enten en er gammel i dag – eller kommer til å bli det…

Serien består av mange deler.

Sykehjemmet er en underkategori av «Livsveven». 

La andre få vite om dette innlegget..