Test av Grandiosa Nybakt: Ikke som forventet.

Nybakt grandiosa skuffer... Www. Johnsteffensen. No

Grandiosa Nybakt skuffer

Ingen stor smaksopplevelse

Fallhøyden må være stor for Orklas nyhet; Nybakt Grandiosa SKINKE, pizzaen som heves mens den stekes. Produsenten har funnet frem til en ny metode som i følge reklamen, hever pizzaen hjemme hos deg selv. Det skjer riktignok en forvandling i komfyren, men hevingen er på ingen måte så stor som forventet. Produsenten mener også at Nybakt Grandiosa pizza har verdens beste bunn. Det får stå for markedsførernes egen regning, vi har definitivt smakt bedre pizzabunner.

Smaken er heller ikke mye å skrive hjem om. Pizzaen er ikke direkte dårlig, men skinkesmaken oppleves underlig og er ikke som forventet. Pizzaen trimmer helt enkelt ikke smaksløkene, og man sitter igjen med en salt opplevelse. Dessuten oppleves deigen seig. Nytt er det også (og det er uhyre viktig) at ovnen må være helt varm (230 grader varmluft og over 250 grader med over- og undervarme) før pizzaen tas ut av fryseren. Den frosne pizzaen skal med andre ord plasseres i den glovarme ovnen – uten å ha vært tint. Det eneste man må huske er å fjerne den sorte papplaten under pizzaen før en setter Nybakt Grandiosa SKINKE i ovnen.

Dessverre blir det med dette ene forsøket. Pizzaen frister ikke til gjentakelse, det fins andre kjøpepizzaer som overgår dette produktet i rikt mon. Og prosessen, pluss det ferdige resultatet, er ikke på langt nær så fristende som reklamefilmen gir inntrykk av. Vi sier bare; been there, done that! Det blir neppe flere Nybakt Grandiosa SKINKE på oss, i hvert fall så lenge vi får velge pizzaen selv.

Terningkast:    1    2    3    4    5    6 

 

Italia. Flere artikler med reisetips og praktiske opplysninger. Www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..