Interaktiv quiz som er meget vanskelig

Dette er en meget vanskelig quiz. Hvor mange rette klarer du... Www. Johnsteffensen. No

Avansert interaktiv quiz

Quiz som er skikkelig vanskelig

Interaktiv quiz av John

I forbindelse med at nettstedet johnsteffensen.no 7. september 2018 er blitt 7 år, lanseres en meget vanskelig interaktiv quiz med 7 svaralternativer for hvert av de 12 spørsmålene. Når du har gjennomført quizen, får du dommen umiddelbart. Du får også vite hvor stor prosentandel av befolkningen som antas å greie like mye som det du selv gjorde.

 

Dette er som sagt ikke en enkel quiz, men du anbefales å prøve. Lykke til!

 

De olympiske ringer er symbolet for IOC og den olympiske bevegelse. Symbolet ble designet av Coubertin i 1913 og består av fem sammenlenkede ringer i hver sin farge. Regnet fra venstre mot høyre er fargene slik:

Correct! Wrong!

I hvilket land er Maracaibo nest største by?

Correct! Wrong!

Hvor mange såkalte grunnstoffer kjenner vi til i dag?

Correct! Wrong!

Følgende 7 artister har alle gått ut av livet. Plasser dem i kronologisk rekkefølge etter dødsdato. Ett av svarene er korrekt. Hvilket?

Correct! Wrong!

En liste med 7 ulike øyer vises nedenfor. Hvilken øy er den tredje største av disse?

Correct! Wrong!

Hva er et menasjeri?

Correct! Wrong!

Hvem er faren til Angelina Jolie?

Correct! Wrong!

I norrøn mytologi var Odin gift med...

Correct! Wrong!

Hvem malte kunstverket "Seljefløyten"?

Correct! Wrong!

I hvilken opera fins arien "Nussun Dorma"?

Correct! Wrong!

Medisin. Det norske navnet på sykdommen parotitis epidemica er...?

Correct! Wrong!

Hvilken retning i kunsten regnes Georges Braque som en av grunnleggerne av?

Correct! Wrong!

Meget vanskelig quiz
Du må være et GENI. Dette var UHYRE IMPONERENDE! Vi bøyer oss i støvet over denne eminente prestasjonen. Det antas at ca 2% oppnår denne total-poengsummen.
Dette var FENOMENALT! Du har all grunn til å være svært tilfreds. Dette kan du trygt skrive hjem om. Gratulerer! Det antas at ca 3% oppnår denne total-poengsummen.
VELDIG BRA! Denne quizen var ikke lett, men du har all grunn til å være STORFORNØYD med innsatsen! Det antas at ca 5% oppnår denne total-poengsummen.
Imponerende! Dette er ingen enkel quiz, men du har løst den fortreffelig. All grunn til jubel! Det antas at ca 8% oppnår denne total-poengsummen.
Meget bra! Husk at denne quizen er MEGET vanskelig. Med 8 rette har du all grunn til å være meget tilfreds! Det antas at ca 10% oppnår denne total-poengsummen.
Godt jobbet! Quizen er meget vanskelig, men du klarte deg flott. Du kan ikke være misfornøyd med dette. Det antas at ca 12% oppnår denne total-poengsummen.
Flott! Du klarte 50% av spørsmålene, og DET er det ikke alle som klarer, for denne quizen er IKKE lett. Det antas at ca 15% oppnår denne total-poengsummen.
Ikke verst. Du klarte 5 av 12, men husk at denne quizen er SVÆRT vanskelig. Så fortvil ikke! Det antas at ca 14% oppnår denne total-poengsummen.
OK. Denne quizen er MEGET vanskelig, og du klarte 1/3 av spørsmålene. Fortvil ikke, det er mye å glede seg over her. Det antas at ca 11% oppnår denne total-poengsummen.
Tja. 1/4 av spørsmålene klarte du. Trøsten får være at denne quizen var SVÆRT vanskelig. Det antas at ca 10% oppnår denne total-poengsummen.
Du klarte 2 rette, dvs. 1/6 av spørsmålene. Men fortvil ikke, denne quizen var MEGET vanskelig. Det antas at ca 5% oppnår denne total-poengsummen.
Nei, dette ble nok i tøffeste laget for deg. Det var vel heller ingen bombe, for quizen var MEGET vanskelig.Det antas at ca 3% oppnår denne total-poengsummen.
Dessverre, her var det ingen ting å høste. Denne quizen ble utvilsomt for vanskelig for deg. Det antas at ca 2% oppnår denne total-poengsummen.

Share your Results:

 

Forsøk også «Ordjakten» og  «Litt vanskelig quiz – En fin hjernetrim»

 

La andre få vite om dette innlegget..