Folkets Prosciutto – Italiensk frossenpizza av beste sort

Folkets proscuitto er en nydelig pizza. Anbefales! Www. Johnsteffensen. No

Dypfryst ekte italiensk pizza

Frossenpizzaen «Folkets Prosciutto» er overraskende god

Jeg har aldri vært spesielt begeistret for den italienske pizzavarianten, den med tynn bunn. Jeg har foretrukket den amerikanske vrien som er tykkere og saftigere. Men nå må jeg revurdere min oppfatning, for jeg har fått en ny pizza-favoritt; «Folkets Prosciutto».

Følg julekalenderen 2018 på www. Johnsteffensen. No. Lær nye ting hver eneste dag frem til julaften.Det er Norgesgruppen (KIWI, Spar, Meny etc.) som har fått laget en dypfryst pizza i Italia. Nærmere bestemt i Nord-Italia, i Modena, viden kjent for sin matkultur, Det er her Folkets ekte italienske pizza blir til. Pizzaen har en annerledes form, den er rektangulær og passer derfor perfekt på en bakeplate. La det være sagt med en gang; dette er et vellykket produkt! En herlig smaksopplevelse fra ende til annen. Skal vi tro emballasjen, er deigen hevet i 24 timer før den er blitt bakt i vedfyrt stenovn. Bruk av bøk og eik ved fyringen skal gi pizzaen unik aroma. Det kan så være, den frosne Prosciutto skiller seg i hvert fall ut fra mengden.

Jeg anbefaler gjerne pizzaen, enda jeg aldri har vært noen tilhenger av italiensk pizza. Folkets Prosciutto – toppet med prosciutto (dvs. kokt skinke), mozzarella og tomatsaus gjør susen. Det kommer til å bli mange flere lørdagskvelder hos oss med Folkets ekte italienske pizza; Prosciutto. Løp og kjøp!

Pris hos KIWI: kr 44,80. (Vekt: 550 gram)

Lest også tilsvarende test av: Pizza Grandiosa Nybakt

Terningkast:    1    2    3    4    5    6

 

La andre få vite om dette innlegget..