Klissete fjernkontroll eller noe annet tilsvarende? Slik blir den ny igjen…

Klissete fjernkontroll eller noe annet av plast eller gummi som er blitt klistrete... Www. Johnsteffensen. No

Klissete fjernkontroll? Slik blir den som ny igjen.

Om du har en fjernkontroll eller noe annet med myk plast/gummidekor, har du kanskje opplevd at den er blitt ganske klissete når den har ligget ubenyttet over tid. Du har trolig forsøkt å få vekk klisteret? Det er lettere sagt enn gjort…

Johnsteffensen. No fyller 9 år 7. September 2020Men fortvil ikke, det fins råd. Du må selvsagt følge dette tipset med en viss forsiktighet, hvilket innebærer at middelet du bruker, bør påføres nennsomt. Følgende gjør susen: Bruk enten talkum, babypudder eller potetmel. Alt fungerer. Først smører du det hvite pulveret godt ut over det klissete området. La det stå på ett minutt eller to. Ta deretter noen dråper matolje (olivenolje, rapsolje eller soyaolje) på en ren klut og gni av pulveret. Du vil snart oppdage at fjernkontrollen, evt. en annen klissete duppedings, er i ferd med å bli som ny igjen.

Les og se: Slik kommer du enkelt løs fra et kvelertak

Om du ikke er 100% fornøyd etter første påføring, gjentar du prosessen. Ett er i hvert fall sikkert; det er betydelig forskjell på før og etter talkum, babypudder eller potetmel. Din klissete fjernkontroll er et tilbakelagt stadium!

Les også: Er alle filene borte fra minnekortet? Slik kan du gjenopprette minnekortet.

Herlige snickerskuler som ikke er tilsatt sukker...
Snickerskuler uten tilsatt sukker. Bedre enn originalen! Klikk på bildet.

La andre få vite om dette innlegget..