Slik kan du gjenopprette minnekortet

Sd-kortet hadde låst seg. Slik ble alle datafilene på minnekortet gjenskapt. Www. Johnsteffensen. No

Til nytte for nye lesere:

Datafilene på minnekortet gjenopprettet uten at det kostet skjorten

Visste du at det fins rundt 1300 originalskrevne artikler på johnsteffensen.no? Mange av innleggene kan være gull verdt for de som finner dem, men når en besøker dette nettstedet skal det både flaks og tålmodighet til om en skal oppdage «gullet» som fins her. Derfor vil jeg i tiden fremover hente frem igjen noen nyttige og interessante artikler til glede for nye lesere – eller for de av dere som har glemt at jeg har skrevet om dette. Som da SD-kortet mitt med mange timers videoopptak fra de siste 16 månedene med ett låste seg, og det var umulig å hente frem noe som helst på kortet.

Hva gjør en da, bortsett fra et en fortviler og kanskje gråter over at uerstattelige videoopptak og bilder er borte for alltid? Jeg oppdaget etter litt at det fantes håp, og at det var fullt mulig for en amatør, å få datafilene gjenskapt på minnekortet. Uten at det kostet skjorten.

Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd, eller som kommer til å oppleve å miste uerstattelige datafiler. Derfor har jeg redegjort for hva jeg gjorde for å gjenopprette minnekortet og dermed få alle datafilene tilbake. Fremgangsmåten fins på johnsteffensen.no, men for at du skal slippe å lete etter de aktuelle artiklene, kan du klikke på lenken nedenfor.

Les: Slik ble datafilene gjenopprettet

La andre få vite om dette innlegget..