Selskapsleker som passer godt akkurat nå

Tre glimrende leker til julefesten. Www. Johnsteffensen. No

Full rulle til over nyttår…

Jeg har plukket ut 3 glimrende leker som gir festen et løft

Du har kanskje fått med deg at johnsteffensen.no er nettstedet med flest selskapsleker eller festleker. Her fins et oppkomme av aktiviteter både for små og store.

Nå blir det travle dager med til dels høy partyfaktor; julebord, juleavslutninger, juleselskap eller familiebesøk. For å lette detektivarbeidet mtp. gode leker til festen, får du her tre aktiviteter som mange synes om: 

Gaveleken1: Gaveleken. Også kalt pakkeleken. Denne passer godt nå som vi gir hverandre gaver. Gaveleken er en glimrende selskapslek i en ikke alt for stor forsamling, men kan også brukes i større forsamlinger. I så fall gruppevis. Leken fins i flere varianter. Alle er like artige. Sjekk GAVELEKEN .

Pakkevandring2: Gavestafett. Også kalt pakkevandring. Dette er en helt annen lek enn den ovennevnte. Gavestafetten passer godt dersom det fins en i forsamlingen som man ønsker skal få overrekt en gave. Kanskje fordi han/hun har vært ansatt lenge i firmaet, har bursdag, har gjort noe ut over det vanlige, er kommet tilbake på jobb etter sykdom, skal gå av med pensjon etc. GAVESTAFETT gjør alltid lykke!

 

Hvem skal sitte sammen...3: Hvem skal sitte hvor? En morsom aktivitet som løser opp stemningen og som bidrar til at folk som ikke kjenner hverandre noe særlig fra før, får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. F.eks. når de sitter ved bordet. Prøv: HVEM SKAL SITTE SAMMEN? 

Dersom ingen av lekene faller i smak, finner du svært mange andre festleker ved å klikke HER.

Lykke til med festen!

Quizer i bøtter og spann på www. Johnsteffensen. No
Hvorfor ikke ta en quiz? Du finner mengdevis her!

La andre få vite om dette innlegget..