Plantasjen sier de har lavere pris, men har de egentlig det?

Plantasjen har neppe belegg for denne påstanden... Johnsteffensen. No

Plantasjen tar munnen vel full

Plantasjen har neppe belegg for påstanden

Plantasjen tar munnen for full, for dette stemmer ikke over ens med mine egne erfaringer.
Plantasjen hevder at de har alt til uteplassen til lavere pris. Det tillater jeg meg å tvile på. Foto: john steffensen

Det forundrer meg at Plantasjen kan tillate seg å reklamere for at de selger alt til uteplassen til lavere pris. Jeg har en beklemmende følelse av dette ikke er sant, for Plantasjen er ikke noe billig sted å handle. Bortsett fra noen få lokketilbud er prisnivået hos Plantasjen generelt høyt, på flere områder også høyere enn hos andre. Derfor forundrer det meg at kjeden får fortsette med denne etter min mening villedende reklamekampanjen.

Les også: Når apparater lages dårlig med vilje

En slik markedsføring er egnet til å påvirke etterspørselen ved at forbrukerne forledes til å tro at Plantasjen alltid er billigst. Plantasjen bør kunne dokumentere at påstanden holder vann, for markedsføringslovens §26 tar for seg prinsippet om at all markedsføring skal være sann, også for Plantasjen.

Les også: Verste terrassebeis noensinne!

Villedende eller usanne reklamefremstøt går ut over forbrukerne dersom disse automatisk tar Plantasjens markedsføring for å være sann og dermed unngår å sjekke andre tilbud som kan være bedre. For bedre tilbud fins. Jeg vet f.eks. om flere ting til uteplassen som er å få kjøpt billigere enn hos Plantasjen. Egentlig burde Plantasjen blitt innklaget for sine udokumenterte påstander, eller så bør Plantasjen i det minste dokumentere overfor oss kunder at påstanden om lavere pris er sann.

Les også: Datafiler kan reddes uten at det koster skjorta

La andre få vite om dette innlegget..

One Comment on “Plantasjen sier de har lavere pris, men har de egentlig det?”

  1. Hei. Leser din blogg med interesse. Enig med deg. Plantasjen er dyre. særlig de siste åra. Det verste er at folka som jobber der ofte har null peiling på det de selger. Langt mellom gartnerne for å si det sånn. Hilsen S.S.

Comments are closed.