Norwegian, sett Boeing 737 Max 8 på bakken umiddelbart!

Også norwegian har mange boeing 737 max 8 i sin flåte. De bør settes på bakken umiddelbart.

Norwegian må opptre ansvarlig

Sett Boeing 737 Max 8 på bakken straks!

Flyanalytikere påstår at det alltid vil være visse innkjøringsproblemer med nye flytyper.  Kall det gjerne barnesykdommer. Men når Boeings nye og mer miljøvennlige flytype, styrter to ganger i løpet av noen få måneder, må det være noe som er hakkende gale.

Norwegian lener seg på Luftfartstilsynet og Boeing-fabrikkens anbefalinger og bedyrer at Boeing 737 Max 8 er meget sikre fly. Hos Norwegian har de til enhver tid høyeste fokus på sikkerhet. De vil aldri gå på akkord med den, påstår de.

Med to katastrofale flystyrter i løpet av få måneder i tankene, mener jeg at Norwegians egne ansatte bør sette hardt mot hardt og nekte å fly disse maskinene inntil man har funnet årsaken til flykrasjene som kostet mange hundre mennesker livet. Flere land har allerede nektet Boeing 737 Max 8 adgang til sine luftrom, mens andre flyselskaper har satt maskinene på bakken. Flere steder har flygerne selv satt foten ned, de nekter å fly 737 Max 8 før man vet hva som er årsaken til de to flystyrtene.

Derfor; om ikke ledelsen i Norwegian har vett og forstand til å sette selskapets 18 maskiner på bakken inntil svaret er funnet, må de som har sin arbeidsplass ombord gjøre det selv. Passasjerer som har bestilt billetter med Boeing 737 Max 8 bør dessuten få tilbud om å skifte til andre avganger og flytyper uten at de blir økonomisk belastet for dette.

Norwegian kan nå vise sitt sanne jeg; at de ikke gambler med sikkerhet. Inntil årsaken er funnet; må de sette maskinene på bakken. Spar besetning og passasjerer for den belastningen det er å vite at flytypen ikke er til å stole på.

Boeing har fått pålegg om å gjøre endringer i flyenes programvare, men dette virker ikke særlig tillitsvekkende for de reisende. Så lenge årsaken til flystyrtene ikke er gjort rede for, kan en programvareoppdatering fortone seg mer som et skudd i blinde og en litt desperat handling…

La andre få vite om dette innlegget..