Nydelig ostekake uten sukker

Sukkerfri ostekake. Foto: john steffensen for www. Johnsteffensen. No

En kake de fleste kan spise

Det er snart 17. mai. Denne nydelige, sukkerfrie ostekaken kan serveres med beste samvittighet. 

Aldeles nydelig sukkerfri ostekake. Foto: john steffensen for www. Johnsteffensen. No
Denne ostekaken kan omtrent alle gjestene spise. Den er meget god og kan like gjerne brukes som dessert. Foto: john steffensen

Det er ikke mange oppskrifter på denne web-siden, men de som fins er ut over det vanlige. Jeg deler spesielt gode oppskrifter, som denne av Linda Stuhaug. Linda har mange fine oppskrifter på sin web, og denne sukkerfrie ostekaken må være en av hennes beste. Den er kort og godt svært god. Enda den ikke er tilsatt sukker, ei heller fløte, smaker den virkelig godt. Og har du en diabetiker eller tre på gjestelisten, kan de spise ostekaken med god samvittighet. Bruker du glutenfrie havregryn til bunnen sammen med dadler og mandler, kan også de med cøliaki spise villig vekk. Klikk på lenken nedenfor, og du kommer til oppskriften.

Sjekk også Snickerskuler uten sukker

Et tips: Følg oppskriften til punkt og prikke! Den er kanskje noe utradisjonell i og med at ostekaken inneholder melk i stedet for fløte. Men sammen med gelatin + en tur innom fryseboksen mens du lager resten, vil kaken bli en suksess. Pynter du den slik som min Åse har gjort på bildet, får du et flott blikkfang i nasjonalfargene. Kaken kan like gjerne brukes som dessert. Perfekt til17. mai. Lykke til!

OPPSKRIFT: Sukkerfri ostekake med vanilje og lime 

Oppskriften på fenomenale frokostbrød finner du på www. Johnsteffensen. No
Disse frokostbrødene smelter på tungen. Perfekt til frokosten 17. Mai. Anbefales!

La andre få vite om dette innlegget..