En kake de fleste kan spise
Det er snart 17. mai. Denne nydelige, sukkerfrie ostekaken kan serveres med beste samvittighet.
Det er ikke mange oppskrifter på denne web-siden, men de som fins er ut over det vanlige. Jeg deler spesielt gode oppskrifter, som denne av Linda Stuhaug. Linda har mange fine oppskrifter på sin web, og denne sukkerfrie ostekaken må være en av hennes beste. Den er kort og godt svært god. Enda den ikke er tilsatt sukker, ei heller fløte, smaker den virkelig godt. Og har du en diabetiker eller tre på gjestelisten, kan de spise ostekaken med god samvittighet. Bruker du glutenfrie havregryn til bunnen sammen med dadler og mandler, kan også de med cøliaki spise villig vekk. Klikk på lenken nedenfor, og du kommer til oppskriften.
Sjekk også Snickerskuler uten sukker
Et tips: Følg oppskriften til punkt og prikke! Den er kanskje noe utradisjonell i og med at ostekaken inneholder melk i stedet for fløte. Men sammen med gelatin + en tur innom fryseboksen mens du lager resten, vil kaken bli en suksess. Pynter du den slik som min Åse har gjort på bildet, får du et flott blikkfang i nasjonalfargene. Kaken kan like gjerne brukes som dessert. Perfekt til17. mai. Lykke til!
OPPSKRIFT: Sukkerfri ostekake med vanilje og lime