I dag fyller johnsteffensen.no 5 år

7. September 2016 er det fem år siden johnsteffensen. No så dagens lys.

I dag fyller johnsteffensen.no 5 år

Et aldri så lite jubileum: 5 år siden oppstarten

I dag 7. september er det fem år siden dette nettstedet ble til. Det har vært en spennende og givende reise der jeg har forsøkt å skrive flest mulig originale innlegg. Det å klippe og lime, eller kopiere fra andre, har ikke vært min greie. Det har blitt mange kreative timer ved PC’en, en artig aktivitet som jeg ikke har tenkt å gi meg med.

Har jeg så nådd målene mine? Både ja og nei, eller kanskje aller helst tja. Jeg er fornøyd med veldig mye av det jeg har gjort, og jeg gleder meg over at det hver dag er mange som besøker johnsteffensen.no. Ikke minst etter å ha googlet på temaer en interesserer seg for. Artig er det også å møte mennesker som stanser meg på gaten og som setter navn på det de mener, responderer på ting jeg har skrevet.

Bortimot en million unike brukere har besøkt nettstedet i løpet av disse fem årene. Disse fordeler seg på ikke mindre enn 185 land. 

Jeg skriver ikke bare om ett emne. Det er en svakhet, men også en styrke.

Jeg vil fortsette så lenge jeg synes det er artig, og besøkskurven og antall sidevisninger peker bare oppover. Den slags er selvsagt inspirerende. Noe av det jeg skriver, blir lest av mange, mens annet stoff ikke når ut til et like stort publikum. Sånn vil det alltid være; noen liker moren, andre datteren. Det er ikke lett å gjøre alle til lags, men det har heller aldri vært siktemålet. Jeg har villet lage et nettsted som er litt annerledes, en web hvor en finner interessant stoff innenfor diverse kategorier. Jeg skriver ikke bare om ett emne. Det kan være en svakhet, men også en styrke. Jeg forsøker å favne vidt, noe som bl.a. innebærer at jeg må føle meg litt frem og bli flink til å reflektere over de tilbakemeldinger jeg får – og ikke får.

Jeg ønsker å holde trykket oppe. Det vil komme stadig flere emner og kategorier i tiden fremover. Takk for at du besøker nettstedet, du som fins der ute i cyberspace et sted – ved mobilen, nettbrettet eller datamaskinen.

I’ll be there for you, som det heter på godt norsk.  😆 

La andre få vite om dette innlegget..