Falske profeter

Et åpent sinn handler om tro og tvil. Www. Johnsteffensen. No

Jesus var på offensiven hele tiden

Falske profeter fins fremdeles

Et kjennemerke på falske profeter er at de legger slør over hodene på folk, slik at menneskene ikke ser sin utilstrekkelighet. I Bibelen fortelles det om falske profeter som kalker over synden slik at den fremstår som ufarlig.

Les også: Det er makt i de foldede hender

Dessverre er vi fremdeles omgitt av falske profeter som får oss til å tro at det ikke er så farlig med synd. Gud vil nok forstå,  sier de, Gud vil vise overbærenhet når det kommer til stykket. De falske profetene kan endatil hoppe bukk over bibelvers de ikke liker, som om Gud umulig kan ha ment alt som står skrevet i Skriften. Og hvis Gud en gang virkelig mente slik, var dette skrevet for en annen tidsepoke enn 2018. Menneskeheten har tross alt kommet mye lenger siden Bibelen ble skrevet. Selv om Guds Ord er tydelig på det meste, blir vi lullet inn i en kulisseverden der vi villedes og narres hele tiden. Av falske profeter.

Du vil trolig også ha glede av: Bibelen blir sunget

Mange kristne har etter hvert blitt svært så tamme, ufarlige og snille. Utfordringen blir å se til evangeliene og lære av Mesteren selv. Jesus var på offensiven hele tiden. Han var ikke redd for å konfrontere synden. På samme måte skal vi tone flagg og advare mot det som ikke er av Gud.  Mot det som skiller oss fra livets Skaper.

Angre derfor og vend om, så syndene deres blir strøket ut. (Apostlenes gjerninger 3,19)

La andre få vite om dette innlegget..