Datafiler kan reddes uten at det koster skjorta

Sd kort problemet er løst

Datafiler kan reddes uten at det koster skjorta

Bare så du vet det… Det fins håp! Om du skulle havne i samme fortvilte situasjon som jeg, at alle dataene er borte enten fra PC’en, lap topen, minnepinnen eller SD-kortet; så fins det håp! Det går an å hente frem igjen filene uten at det koster skjorta.

Mitt helt fulle SD-kort på 16GB med videoopptak fra de siste 14 månedene, nektet plutselig å samarbeide. Som jeg har skrevet tidligere; SD-kortet var dødt. Jeg fikk ikke adgang til filene uansett hvilken metode jeg prøvde. Jeg ble ganske lei meg da jeg oppdaget at kortet var korrupt.

For meg ble redningen L C Technologys FILERECOVERY® 2015, en software som kan gjenopprette alle typer medier; harddisker, optiske stasjoner, flash mediestasjoner og multi-media eller mobile enheter. En gjør-det-selv-løsning som fikser det meste av ting som er blitt slettet fra kommandolinjerprogrammer, filsystemer og endatil papirkurven. I tillegg kan FILERECOVERY® 2015 gjenopprette formaterte eller tapte stasjoner og fikse drivere som har alvorlige filsystemskader, etc. 

Takket være denne softwaren ble dataene på minnekortet mitt tilgjengelig igjen. Det var nesten ikke til å tro! Men fordi jeg ikke har mye datakunnskap, og at jeg i denne saken beveget meg betydelig ut over min egen komfortsone mht. data, tok prosessen tid. Mesteparten av tiden gikk med til prøving og feiling av mykvarer som ikke klarte oppgaven, men etter at L C Technology kontaktet meg, ble det fart i sakene. Takket være L C Technologys tekniker, Mathew i Nottingham, lyktes jeg til slutt. En herlig følelse! Selve programmet kostet $ 69,95, mens den tekniske bistanden var gratis. Jeg er svært tilfreds med at de verdifulle videoopptakene nå er blitt reddet. Og skulle du skulle havne i en tilsvarende situasjon, skal du vite at det fins håp, og at problemet trolig kan løses…

Men jeg har lært enda litt til i denne prosessen:  ♦ Ta back up ofte.  ♦ Ikke bruk minnebrikker i videokameraet som inneholder for mye data.  ♦ Aldri slette en uønsket scene i selve videokameraet. La scenen bli værende til du tømmer det og formaterer kortet på nytt.

Til slutt vil jeg takke Nils Magne, Frank Eirik og Morten som alle tok seg tid til å hjelpe meg. Deres innspill og forslag ga meg mer innsikt og frimodighet til å bevege meg utenfor min komfortsone mht. denne type problemer.

Her er softwaren som reddet mine videofiler: L C Technology

La andre få vite om dette innlegget..