Brann til besvær

En mammas rørende brev til sin kjære datter...

Midlertidig redusert drift av johnsteffensen.no grunnet brann

Brann til besvær

Å oppleve at det brenner i hjemmet, er en skrekkelig opplevelse. Jeg har dessverre erfart dette, og jeg kan forsikre om at en husbrann er enda mer uhyggelig enn en kan forestille seg.

Vi var heldige som klarte å redde hjemmet vårt, men marginene var små. Hadde brannen fortsatt et par minutter til, hadde vi vært husløse nå. Men selv om vi klarte å slukke brannen 7 minutter før brannvesenet ankom, fikk flammene – og pulverapparatet – gjort til dels stor skade.

Når jeg har fått datautstyret opp og gå, vil jeg fortelle mer om opplevelsen. Men med tanke på at jeg driver et nettsted, er det virkelig kjedelig å være uten skikkelig datautstyr. Det gjør tingene mye mer komplisert. Det gjør ikke saken bedre at brannen oppstod i mitt arbeidsrom, inne i taket bak skrivebordet mitt.

Jeg ber om forståelse for at johnsteffensen.no for tiden ikke oppdateres så ofte. Selv om jeg neppe får rommet mitt igjen med det første, vil jeg forsøke å komme sterkere tilbake om en liten uke. Om dette lar seg gjøre, er fortsatt litt i det blå…

Takk for at du leser Weben min!

Ha en downlightsfri dag!

Dette innlegget kan gi deg andeler i jubelkonken.
Dette innlegget kan gi deg andeler i jubelkonken. Klikk på bildet…

 

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..

One Comment on “Brann til besvær”

  1. Har full forståelse for situasjonen du er i. Ingen ønskesituasjon for deg. Har aldri opplevd brann selv, men kan rimelig tenke meg at det er en skremmende opplevelse. Ønsker deg lykke til i oppryddingen..

Comments are closed.