Ny heading

Ny heading på vei.

En av de første dagene vil det komme ny heading på johnsteffensen.no. Den nye sidetoppen blir ulik den som har preget nettstedet i cirka fem år. Headingens symbol er et stilrent, elegant ikon som ikke har vært brukt på 40 år. 

Ikonet er i utgangspunktet det samme kjennemerket som min far benyttet i sin forretning i Lille Øvregate. Han døde i 1980, og siden har den stiliserte skomakeren vært historie. Symbolet ble designet av min onkel, Ingvald Steffensen, og er en liten genistrek, et bumerke som fortjener en mye bedre skjebne enn å bli liggende glemt i en skuff.

Skomakeren er blitt litt oppgradert/forbedret etter at logoen var innom en webdesigner i Pakistan. Jeg har alltid likt skomaker-ikonet svært godt. «Valle», som min onkel oftest ble kalt, tryllet frem et lett og lekent symbol som fungerer like godt den dag i dag. Tegningen er etter min mening tidløs. Jeg velger å fortsette med min fars ikon selv om jeg driver med noe helt annet enn det skomakeren symboliserer. For meg blir bruken av symbolet å vise respekt for min fars livsverk, samt alt han fikk bety for meg.

Jeg håper du vil like den nye sidetoppen, skrifttypen og fargene. Jeg gleder meg til å presentere den nye headingen om få dager.  

KLIKK PÅ BILDET

La andre få vite om dette innlegget..