Ny heading

Teaser kommer ny logo www. Johnsteffensen. No

Ny heading på vei.

En av de første dagene vil det komme ny heading på johnsteffensen.no. Den nye sidetoppen blir ulik den som har preget nettstedet i cirka fem år. Headingens symbol er et stilrent, elegant ikon som ikke har vært brukt på 40 år. 

Ikonet er i utgangspunktet det samme kjennemerket som min far benyttet i sin forretning i Lille Øvregate. Han døde i 1980, og siden har den stiliserte skomakeren vært historie. Symbolet ble designet av min onkel, Ingvald Steffensen, og er en liten genistrek, et bumerke som fortjener en mye bedre skjebne enn å bli liggende glemt i en skuff.

Skomakeren er blitt litt oppgradert/forbedret etter at logoen var innom en webdesigner i Pakistan. Jeg har alltid likt skomaker-ikonet svært godt. «Valle», som min onkel oftest ble kalt, tryllet frem et lett og lekent symbol som fungerer like godt den dag i dag. Tegningen er etter min mening tidløs. Jeg velger å fortsette med min fars ikon selv om jeg driver med noe helt annet enn det skomakeren symboliserer. For meg blir bruken av symbolet å vise respekt for min fars livsverk, samt alt han fikk bety for meg.

Jeg håper du vil like den nye sidetoppen, skrifttypen og fargene. Jeg gleder meg til å presentere den nye headingen om få dager.  

Prøv også vanlige quizer www. Johnsteffensen. No
Klikk på bildet

La andre få vite om dette innlegget..