Pristest: Rema 1000 økte prisen mye mer enn nesten alle konkurrentene. De var heller ikke billigst.

Johns handlekurv 2015 www. Johnsteffensen. No

Pristest: Johns handlekurv 2012 → 2015

Hos Rema 1000 ble Johns handlekurv 17,6% dyrere på tre år – hos KIWI bare 0,9%

Rema 1000 har fått et skudd for baugen når det gjelder å vinne pristester. Det var i hvert fall ikke rema 1000 som hadde best pris på johns handlekurv i februar 2015. Www. Johnsteffensen. NoOm få dager offentliggjøres resultatet av Johns handlekurv 2015. Dagens matvarepriser er sammenlignet med prisene for tre år siden. Varene er nøyaktig de samme, en liten handlekurv med vanlige (høyfrekvente) merkevarer som selges hos ni ulike matkjeder. Prisene er innhentet i samme uke; dvs. uke 9 i 2012 og uke 9 i 2015. Resultatet av Johns handlekurv er interessant og overraskende. Ikke minst fordi Rema 1000, som selv skryter av at de vinner absolutt alle pristester, ikke lenger har lavest pris på Johns handlekurv. Men det er også overraskende at det kun fins en eneste matkjede som kan vise til enda høyere prisstigning i treårsperioden enn det Rema 1000 har hatt. De sju andre kjedene har ikke økt prisene på langt nær så mye når det gjelder Johns handlekurv. Den lille handlekurven med 10 basisvarer av kjente merker, er blitt hele 17,6% dyrere hos REMA 1000, mens prisene hos konkurrenten KIWI bare har økt med 0,9%! 

Rema 1000 ikke billigst

Men det er verken REMA 1000 eller KIWI som har den aller beste prisen på Johns handlekurv. Hvilken kjede som inntar førsteplassen, offentliggjøres om få dager. REMA 1000 har fått et skudd for baugen når det gjelder å vinne pristester. Det var i hvert fall ikke REMA 1000 som hadde best pris på Johns handlekurv i februar 2015! 

Pristest: Johns handlekurv – www.johnsteffensen.no

La andre få vite om dette innlegget..