Selskapsleker for voksne (2) – En litt småfrekk selskapslek

Selskapsleker for voksne. Del 2

Selskapsleker for voksne

En litt småfrekk selskapslek

Denne gangen presenteres en selskapslek som fungerer utmerket for alle som ikke har vært med på den før. I tillegg vekker den begeistring (latter) hos publikum.

Leker til festen – selskapsleker 2

Leken kan fint brukes i festlige lag som bryllup, jubileer, bursdager etc. Den kan også falle i smak hos litt «yngre voksne» (tenåringer/ungdom). Det er festkledde jenter med kjole eller skjørt som plukkes ut som deltakere. Få gjerne tre – fire frivillige til å melde seg.

Selskapsleker for voksne. Del 2Luftige svev – morsom oppvisningslek

Plasser deltakerne i et tilstøtende rom der de ikke kan se det som foregår på scenen eller i lekrommet.

En av damene blir igjen hos leklederen. Hun får vite hva som skal foregå.

Mens hun ser på, plasserer leklederen flere (tom)flasker på golvet. Disse settes med litt ujevne mellomrom i en nesten rett trasé (men ikke nødvendigvis snorrett). Deltakeren får nå beskjed om å studere «flaskeveien» nøye, for snart skal hun gå samme vei – med bind for øynene. Det gjelder å memorere ruten.

Når alle flaskene er satt ut, får deltakeren bind for øynene. Leklederen kan gjerne holde den «blinde» i hånden for å geleide henne over flasketutene. Han leier henne sakte fremover, samtidig som han hele tiden minner henne på at hun skal forsøke å nå den andre siden av scenen/rommet uten å rive over ende en eneste flaske. Derfor må hun trø varsomt og ta høye steg. Dermed unngår hun å berøre flasketutene,

Det som kvinnen ikke vet, er at leklederen har en medhjelper. Når deltakeren får bind for øynene, fjerner medhjelperen straks lydløst alle flaskene som ble utplassert. Når kvinnen om litt tråkker av gårde, og gjør seg flid med å ikke velte en eneste flaske, er golvet helt ryddet. Det fins ingen flasker der! Deltakerens luftige og svært så forsiktige bevegelser og anstrengelser blir morsomme å se på.

Men enda morsommere blir det når deltakeren, sammen med leklederen, er kommet over på andre siden av scenen/rommet Da sier leklederen at hun skal få se hvor flink hun har vært… Mens han sier dette, legger medhjelperen seg ned på golvet med ansiktet opp – og med vidåpne øyne, i den samme løypen som kvinnen nettopp vandret med høye og luftige steg. I det øyeblikk deltakeren får fjernet bindet for øynene, oppdager hun mannen som ligger paddeflat på golvet og stirrer rett opp. Da blir hun svært overrasket og flau – og snart lattermild…I hvert fall når det går opp for henne at mannen umulig kan ha ligget der mens hun i skjørt eller kjole skrittet over de imaginære flaskene….

Når roen har lagt seg, er det klart for neste deltaker…

Neste selskapslek: Hvor godt kjenner de hverandre egentlig…?

Alle selskapsleker for voksne

© www.johnsteffensen.no

Husk at det også fins en mengde leker til barnebesøk på dette nettstedet!

La andre få vite om dette innlegget..