Oska-travel sine turer som en forundringspakke

Venezia. En av mange destinasjoner som er innen rekkevidde med oska-travel.

Venezia. En av mange destinasjoner som er innen rekkevidde med oska-travel.Om du kontakter Oska-travel på forhånd, og ønsker å vite hvilke hoteller de kan tilby, får du ikke noe tilfredsstillende svar. Enten ønsker Oska-travel ikke å opplyse om det, eller så er det fordi Oska-travel ikke på forhånd kan si hvilket hotell de ulike turdeltakerne vil bli innkvartert på. Oska-travel disponerer nemlig flere hoteller i området, og hele reisefølget blir ikke nødvendigvis innkvartert på ett og samme hotell.

Oska-travel vil på forhånd ikke si hvor hver enkelt skal bo

Oska-travel inviterer til «eksklusive opplevelsesreiser», og fordi deltakerne ikke på forhånd får vite hvilke hoteller de skal bo på, så kan en gjerne si at Oska-travel opererer med forundringspakker som først blir pakket opp når reisefølget ankommer bestemmelsesstedet. Dette er jo i seg selv spennende, men det er ikke sikkert at alle synes om en slik praksis; mange vil gjerne vite hva de går til…

I brosjyrene fins «eksempelhoteller» og «eksempelbilder». Det er ikke nødvendigvis bilder av det hotellet eller det rommet som deltakerne får. For en tid tilbake mottok vi f.eks. fra Oska-travel to brosjyrer til to helt forskjellige destinasjoner (i to ulike land). «Eksempelbildet» som viste hotellrommet var nøyaktig likt i begge brosjyrene. Trolig en trykkfeil – eller kanskje det var nettopp slik det skulle være; «eksempelhoteller».

Oska-travel arrangerer turer bl. A. Til italia, tyrkia og dubai. Vi har testet deres "bella italia" v/britt hilt caspersenOska-travel tilbyr rene og pene hoteller

Nå spiller det kanskje ikke så stor rolle hvordan hotellet og rommene ser ut, bare de er rene, pene og funksjonelle – samt at de holder en viss standard. Vi har tidligere i år testet ut Oska-travels «Bella-Italia», det var ikke noe å si på hotellene: De var ganske normale – små familiedrevne hoteller – ikke ekstravagante på noen måte.

Reisefølget innkvarteres gjerne på flere hoteller, men Oska-travel tilbyr felles middag for de som vil betale ekstra for dette. Vi har tidligere skrevet at en del ikke var tilfreds med serveringen. og at de klaget på menyen. De ville aller helst ha valgt lokale spisesteder i stedet.

Her er noen av Oska-travel sine hoteller

Om du lurer på hotellenes standard, så legger vi med dette ut lenker til noen av de Italia-hotellene som Oska-travel benytter. Klikker du på lenkene nedenfor, kommer du direkte til disse hotellene.

www.hotelvilladelparco.net  = Hotel Villa del Parco, Marebello, Rimini
www.caravelhotel.com  = Hotel Caravel, Marebello, Rimini
www.hotelmargheritachianciano.it  = Hotel Margherita, Chianciano Terme (Toscana)

Det skjeve tårnet i pisa (italiensk torre pendente di pisa eller torre di pisa) er det frittstående klokketårnet til katedralen i byen pisa. Tårnet ble skeivt allerede kort tid etter at det ble bygget i 1173.Oska-travels øvrige hoteller skal i følge brosyren være i samme kategori.

En av grunnene til at Oska-travel kan tilby så rimelige priser, er i følge dem selv at de har «internasjonal kjøpekraft som en del av KENBA-Group international», og at Oska-travel ikke har fordyrende mellomledd som f.eks. ulike reisebyråer.

En annen forklaring er trolig også at turene foregår helt på tampen av sesongen – eller i forkant av en ny, på et tidspunkt der mange hoteller har ledig kapasitet. Men selv om dette kan være litt utenfor «mainstream», synes tilbudet å stå til godkjent og vel så det. 

«Turen, «Bella Italia» med Oska-travel kan absolutt anbefales sett i forhold til prisen en betaler» ble konklusjonen da vår Italiakjenner testet den utrolig rimelige pakkereisen.

Artikkel relatert til samme emne: Min erfaring med Oska-travel og «Bella Italia»  

La andre få vite om dette innlegget..