WALDORFSALAT
Waldorfsalat passer utmerket som tilbehør til røkt fisk, kylling eller kokt skinke. Denne varianten med naturell yoghurt er fullt på høyde med original-utgaven, bare det at denne er hjertesunn!
Ingredienser:
2 ringer ananas
2 epler
100 g steinfrie druer
2 stilker stangselleri
1 dl valnøttkjerner
Dressing:
150 g naturell yoghurt
1 ts sterk sennep
2 ss letmajones
2 ts sitronsaft
1/2 ts salt
pepper
Epler og ananas skjæres i terninger. Stangselleri kuttes i tynne skiver. Del druene i to og grovhakk nøttene. Ingrediensene til dressingen blandes godt. Hell dressingen over salatblandingen. Pynt med valnøtter og druer.
Yoghurt kan erstattes med kesam, evt. blande begge 50/50. Men varianten basert på yoghurt er kanskje den mest velsmakende.
Oppskriften er beregnet til cirka 4 porsjoner.
Hei!
Waldorfsalat er kjempe godt, denne oppskriften skal jeg prøve men jeg legger valnøttene ved siden av så kan hver enkelt velge 🙂