«Verbal ros». Denne ukens anerkjennelse.

Ukens opplevelse ikon

ROSEN

UKE 52:

Kristin Sævik Litlere og Fridalen kirke

 

Så fremt det fins verdige kandidater, vil jeg i tiden som kommer, gi verbal ros til en eller flere som jeg synes har gjort seg fortjent til å bli trukket frem i lyset.

Fridalen kirke 

 

Andre juledag var jeg for første gang i Fridalen kirke. Jeg visste knapt hvor den lå, og det måtte en del detektivarbeid til før jeg klarte å lokalisere kirkebygget (takket være Google og min yngste sønn).

Ukens verbale ros går til samtlige som deltok i denne fine juledagsgudstjenesten; alt fra Fridalen Ten Sing – via den dyktige organisten som med sitt solide spill ga salmesangen et løft – til sokneprest Kristin Sævik Litlere som ledet gudstjenesten på en lun, inderlig og god måte. Det er lenge siden jeg har vært på en gudstjeneste der jeg har følt meg til de grader inkludert. Sokneprestens tale holdt både liten og stor i ånde. Det ble en minnerik stund.

Under gudstjenesten 2. juledag ble tre gutter fra sju år og oppover døpt – i tillegg til at en ble konfirmert. Sokneprestens milde og omsorgsfulle måte å utføre disse handlingene på var forbilledlig!

Jeg har ingen tilhørighet til Fridalen kirke. Bor ikke en gang i nærheten. Men jeg innrømmer gjerne at jeg fikk lyst til å gå der flere ganger, både fordi selve kirkerommet bidrar til å skape nærhet til det som skjer, men ikke minst fordi vi her fikk møte mange flotte unge som bidro på ulike måter, samt en organist og en prest som evnet å gjøre annen juledags-gudstjeneste til en svært fin opplevelse!

Verbal ros: Uke 52 Kristin Sævik Litlere + Fridalen kirke (Første tildeling)

 

 

La andre få vite om dette innlegget..