Plantasjen dyrest igjen

Foto goran horvat pixabay

Plantasjen dyrest igjen.

Jeg har tidligere skrevet om Plantasjen som liker å innbille folk at de har det meste til en lavere pris. I så måte tar Plantasjen munnen vel full…

Foto: Goran Horvat (Pixabay)

Akkurat nå er det lurt å ta grep med tanke på brunsnegler i hagen. Det er nå de debuterer, og tar du en tur ut etter mørkets frembrudd med hodelykt og en gammel gren- eller gressaks, kan du fort komme over ganske mange eksemplarer. Så da hjelper det å tenke på at for hver brunsnegl du kverker, kan du gange det med 400. En brunsegl legger nemlig rundt 400 egg i løpet av et år. Om du tar livet av 10 snegler i hagen i kveld, blir du spart for 4 000 snegler. Tar du 100 snegler, unngår du 40 000, osv.

Vignett til johnsteffensen. No basert pa en illustrasjon av mohamed hassan pixabay
Les «ut i min hage» – klikk på plakaten over.

Om du ikke ønsker å klippe sneglene i to, kan du for eksempel kjøpe «Ferramol mot snegler», et preparat som er ufarlig for de fleste, bare ikke for sneglene. Middelet drysses ut der hvor flest snegler vanligvis dukker opp, samt i pallekarmer, balkongkasser og bed, steder der du ønsker at plantene skal få stå i fred. Ferramol tåler godt regn, så du trenger ikke fortvile om det skulle bøtte ned, middelet løser seg ikke opp for det. Sneglene tiltrekkes av Ferramol. Når de har spist litt, mister de appetitten helt. Da graver de seg ned og dør etter en dag eller tre. Ute av øye – ute av sinn, og ikke noe slimete gørr som ligger igjen på marken eller i bedet.

Plantasjen tar seg svært godt betalt

Tilbake til Plantasjen. Om du kjøper 1 kg «Ferramol mot snegler» koster det kr 429,00 hos Plantasjen hvilket er hele 43% mer enn hos Clas Ohlson som tar kr 299,90 for samme pakke.

Om du velger Hageland, er også disse billigere enn Plantasjen, 23% lavere pris. (Hageland tar kr 349,00). Felleskjøpet og Bauhaus kr 329,00. Går du til Jernia, må du ut med hele kr 518,00 for 1 kg. (Jernia selger kun 0,5 kg enheter til kr 259,00. Det gir en kilopris på kr 518,00.)

Prisene ble innhentet 12. april 2023.

Koppertape mot snegler. Se hvor effektivt det er... Www. Johnsteffensen. No
Klikk på bildet og finn ut hvor effektiv kobbertape er…

Les også: Snegler, snegler og atter snegler

La andre få vite om dette innlegget..