Smart løsning for utemøbler

Tips til uteplassen www. Johnsteffensen. No

Det enkle og det beste.

Ikke alle har plass til å lagre utemøbler innendørs. Mange lar dyre bord og stoler stå ubeskyttet i all slags vær og vind. Tidens tann farer hardt med gjenstander som ikke beskyttes. Møblenes finish blir snart et sørgelig skue…

Den som er smart, tar høyde for å gjøre noen enkle grep for å beskytte det man har betalt for i dyre dommer. Det er imidlertid ikke alltid lett å finne egnede løsninger, for noen ganger kan det virke som om man må ty til kostbare spesialtrekk for å kunne oppnå tilfredsstillende beskyttelse.

Godt for lommeboken
God plass til 4 aluminiumsstoler under grilltrekket. Foto www. Johnsteffensen. No e1622008456683
Grilltrekket gir effektiv beskyttelse til fire sammenleggbare hagestoler. Foto: www. Johnsteffensen. No

Vær kreativ! Som i vårt tilfelle der fire nye sammenleggbare stoler med høy rygg blir beskyttet av et grilltrekk. Jysk hadde ikke trekk som passet til de fire stolene vi kjøpte hos dem, men på nettet fant vi løsningen i en byggevareforretning. La gå med at det står Sunwind på trekket, det som virkelig betyr noe, er at de nye stolene nå blir beskyttet mot vær og vind. Dermed vil stolene holde seg pene betydelig lenger. Godt for lommeboken – godt for miljøet. Så enkelt – så smart!

Et ekstra pluss

Et ekstra pluss med akkurat dette grilltrekket er glidelåsen i front (se det øverste bildet). Den løsningen gjør det svært enkelt å hente frem stoler fra trekket, samt sette dem tilbake på plass. Grilltrekket beskytter nå fire stoler, men skulle vi anskaffe oss en eller to til, vil trekket også kunne romme disse.

Les også: La en seilmaker lage regntrekk til solsengen

La andre få vite om dette innlegget..