Gud er nær

Darya greengrey pixabay

Bibelord

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti.»

(Salmene 119,105)

«Godt å vite at Gud er nær, uansett…»

Tanker ut fra ord i bibelen. Hver s%c3%b8ndag p%c3%a5 www. Johnsteffensen. No
Klikk for flere…

Ukens bibelord sier oss mye om Guds ord og livet. Bibelen gir svar på de fleste utfordringer. I så måte kan Guds ord veilede oss, bare vi gjør som Bibelen sier. Det er det ikke alltid vi vil, for vi våger ikke helt å gi slipp på egenkontrollen.

Det andre som dette bibelordet sier, er at uansett hvordan livsveien fortoner seg, om den er kronglete, uoversiktlig, trang eller bratt, så er Gud alltid nær. Selv om jeg ikke har den fulle oversikten, og famler meg forsiktig fram dag etter dag, er Gud likevel med. Han gir meg det jeg trenger for å finne veien. Han gir meg nok lys slik at jeg skal klare å gå enda et skritt videre.

Er dette viktig for deg? Del teksten med andre. Johnsteffensen. NoGuds ord er en lykt for min fot. Han lyser ikke opp hele livsveien på en gang, men når livet tar andre veier enn jeg hadde sett for meg eller håpet på, er det godt å vite at Gud likevel er nær – på ethvert sidespor og enhver omvei…

På samme måte er det med troens vei, den er ikke bare rett og oversiktlig. Selv om målet en gang syntes klart, kan veien dit fortone seg annerledes. Da er det godt å vite at Gud er nær. Alltid!    (JS)

Ta vare på Guds ord!

Din tid er nå!

Les flere tanker og ord fra Bibelen

Foto øverst: Darya Greengrey (Pixabay)

Lytt i dag til vakre toner fra Sør-Korea:

 

La andre få vite om dette innlegget..