Vitaltour har direkteturer til Madeira. Reisebrev fra johnsteffensen.no

Katalogen for vitaltour 2014-2015

Vitaltour og Madeira

Ny feriekatalog med reisebrev fra johnsteffensen.no

Katalogen for vitaltour 2014 -2015 presenterer bl. A. Madeira som reisemål, og øya blir trukket frem som et "spektakulært reisemål av høy klasse".Turoperatøren Vitaltour kommer i disse dager med ny feriekatalog. Det er reisemålene sommer, høst, vinter og vår 2014-2015 som presenteres. Turoperatøren frister med pakketurer til bl.a. Kypros, Lanzarote, Italia og Mallorca.

For ikke å glemme Madeira! Sistnevnte destinasjon er viet betydelig plass i katalogen og blir trukket frem som et «spektakulært reisemål av høy klasse».

Den fantastiske blomsterprakten, turmulighetene, den perfekte temperaturen og høye kvalitet på bosteder og service trekkes frem når Madeira presenteres. Vitaltour har charterturer til Madeira med avgang fra Bergen lufthavn (Flesland), og det er bare å henge seg på – oppleve den frodige, fredelige og fantastiske Atlanterhavsøya!

Ekstra hyggelig er det at Vitaltour på side 17 bringer et reisebrev fra Madeira, et reisebrev som er hentet fra johnsteffensen.no. Vitaltour fikk tillatelse på forhånd, og jeg synes det er kjekt at en av mine reiseskildringer er blitt tilgodesett med en hel side i turoperatørens feriekatalog.

Det kommer neppe som noen overraskelse: Madeira kan anbefales. Det er blitt mitt ferieparadis! God tur! 

Les reisebrev fra Madeira her.

 

La andre få vite om dette innlegget..