10 år i dag

Johnsteffensen. No i dag er ikke som i gar... 10 ar 7. September 2021

I dag, tirsdag 7. september 2021, er det 10 år siden dette nettstedet ble til. I det minste et rundt jubileum, ikke stort, men en milepæl. Fra en beskjeden start i 2011, der antall daglige lesere kunne få plass i en rulletrapp, har besøkene økt jevnt og trutt.

Mye arbeid

johnsteffensen.no er en nettside, en web som er lagt opp slik at mange kan finne interessante artikler via ulike søkemotorer. Dermed har det blitt slik at uansett hva jeg foretar meg – eller ikke foretar meg, er det mange som finner hjemmesiden min på Google. Og best av alt; for en del temaer (søk) er jeg blant de første som dukker opp, noe jeg er meget godt fornøyd med. Det er tross alt mye bedre å være nr 2 på Google – enn nummer 2 000 000. Men det har ikke kommet av seg selv, det ligger mye arbeid bak.

Vil ikke selge sjelen min

Totalt dreier seg om flere tusen innlegg. Stadig får jeg tilbud fra annonsører som ønsker å legge ut redaksjonelt stoff på min web, men jeg takker som regel høflig nei, for på johnsteffensen.no fins bare skrevne innlegg jeg selv kan stå inne for. Derfor bærer også nettstedet mitt navn. Tilbud om å kjøpe webben, blir også avvist. Det blir som å selge sjelen sin, og det akter jeg ikke å gjøre.

Antall brukere fortsetter å stige

Så får vi se hva som skjer videre. Det er det ingen som vet. Jeg ønsker å fortsette, for jeg har glede av dette, og ikke minst oppleve at antall lesere fortsetter å stige fra måned til måned. Takk for at du stikker innom, takk for at du følger meg på veien! I dag er ikke som i går. Ikke i morgen heller…

Med vennlig hilsen – John Steffensen

Johns quiz fleip eller fakta foto amin rokhide
Kos deg med denne interaktive quizen med 3 svaralternativer for hvert spørsmål. Klikk på bildet!

La andre få vite om dette innlegget..