Leker til barnebesøk (2)

Enda flere oppvisningsleker til bruk i barnebesøk.

Leker til barnebesøk (johnsteffensen. No)Barnebesøk

 

Tre nye oppvisningsleker som blir garantert suksess

 

Enda flere oppvisningsleker til bruk i barnebesøk.Del 2   Leker til barnebesøk

 

OPPVISNINGSLEK NR 4   😀  

Mumien

Konkurranse mellom to lag. Hvert lag består av to barn (f.eks. en gutt og en jente). Den ene på laget får utlevert en toalettrull. Han eller hun skal så surre inn lagkameraten fra øverst til nederst med toalettrullen. Den som blir surret inn, bør stå helt stille. Du kan kåre en vinner på to måter: A) Den som først har fått pakket inn sin lagkamerat. B) Den som først har brukt opp hele sin toalettrull.

 

OPPVISNINGSLEK NR 5   😀  

Røre, men ikke se…

Denne leken kan gjøres på to måter.

A: Leklederen har samlet sammen mange ulike gjenstander. Det kan omtrent være hva som helst, men det bør være lett å føle på tingene hva de kan være. Alle tingene legges på et bord. Første deltaker kommer inn med bind for øynene. Han/hun skal føle på en og en ting. «Den blinde» kan løfte på tingen, vende på den og legge den tilbake på plass. Hver gang han/hun gjetter riktig, gis 1 poeng. Når han/hun er ferdig, skal nestemann til pers. Den som klarer flest, vinner.

B: Leken blir hakket vanskeligere om tingene pakkes inn i papir. Selvsagt ikke for tykt. Det må kunne gå an å føle gjenstanden under papiret.

 

OPPVISNINGSLEK NR 6   😀 

Pakke inn sammen

Det er ikke alltid enkelt å pakke inn en ting skikkelig, i hvert fall ikke hvis målet er at innpakningen skal være pen. Det blir definitivt ikke lettere hvis TO må gjøre dette sammen, dvs. med en hånd hver!

Hvert lag får en ting å pakke inn. De får også papir og hyssing (eller gavebånd). Oppgaven er å få pakket tingene inn med hyssing og sløyfe – på kortest mulig tid. De to som gjør dette raskest, vinner. En kan gjerne «varme opp» med en litt enkel oppgave; f.eks. pakke inn en bok. Det blir nok vanskeligere å pakke inn et par sko, en fotball eller to/tre appelsiner…   

www.johnsteffensen.no

 

Nesten hver FREDAG følger flere leker til barnebesøk på johnsteffensen.no

For andre leker (utgitt tidligere): Klikk på den grønne firkanten nedenfor. 

OPPVISNING 1 – 3  😀 

Sjekk også:

SJOKOLADEKAKEN SOM BARNA SYNES ER «VERDENS BESTE»!

La andre få vite om dette innlegget..