Tilbakeblikk på 2020 og veien videre…

Aret 2020 www. Johnsteffensen. No

Slik ble 2020, og slik blir veien videre.

Takk for at du besøker denne web-siden! I følge SeoWeb AS har jeg grunn til å være fornøyd, fordi antall brukere av johnsteffensen.no ligger godt over det som mange firmaers nettsider kan fremvise. Året 2020 ble et spesielt år også for meg, der pandemien fikk innvirkning på trafikken. Særlig ble dette tydelig i november da Norge innførte restriksjoner for julebord, selskapeligheter, kulturaktiviteter, offentlige og private sammenkomster, etc. All den tid det fins mye stoff på dette nettstedet beregnet på ulike sosiale settinger, fikk restriksjonene også følger for antall sidevisninger i julebord-sesongen.

Når det er sagt, vil antall brukere for 2020 bli cirka 18% høyere enn i 2019, noe jeg selvsagt er tilfreds med, selv om det første halvåret i 2020 viste en økning på hele 37,2%!

Rekordår

7. september var det 9 år siden johnsteffensen.no ble introdusert. Fremdeles er jeg still going strong. I inneværende kalenderår har mange bloggere og influencere lagt ned sine sider etter å ha vært lenge på nett. For meg har dette ikke vært aktuelt, all den tid jeg aldri har hatt så mange lesere og sidevisninger som i 2020.

Nytt i 2021

I 2021 vil det dukke opp et og annet nytt konsept. Quizkalenderen fortsettes, ikke hver dag som i desember, men et par/tre ganger i uken. Mitt barnebarn, Leah, får du også stifte bekjentskap med, hun vil hver lørdag presentere en interaktiv quiz for barn i alle aldre. Det kan også være at johnsteffensen.no får en new look i løpet av 2021.

Vær opptatt av fremtiden, det er der du skal tilbringe resten av ditt liv!

Takk!

Cropped sidetopp 2020 2021 godt nytt ar. Foto pexels olya kobruseva
Takk for besøket i 2020 og velkommen igjen i 2021, det tiende året på nett.

Men igjen… Takk for at du besøker websiden min. Jeg gleder meg til å ta deg med inn i et nytt og spennende kalenderår! Vær opptatt av fremtiden, for det er der du skal tilbringe resten av ditt liv! Takk for turen i 2020. Jeg ønsker deg et riktig godt og koronafritt nytt år!

Siden med flest lesere i 2020.

Siden med færrest lesere i 2020.

Mvh

John Steffensen

La andre få vite om dette innlegget..

2 Comments on “Tilbakeblikk på 2020 og veien videre…”

Comments are closed.