Sommerværet 2020. Slik blir det…

Slik blir sommeren 2020 værprofeti fra www. Johnsteffensen. No

Min spådom for sommeren

Sommerværet 2020 er klart.

Atter en gang spår jeg sommerværet på Vestlandet basert på et gammelt værtegn. På dette nettstedet har jeg spådd været korrekt de siste årene.

Jeg kan selvsagt ikke garantere at været blir slik som dette, men de siste seks årene har bondens gamle værtegn vist seg å være forbløffende treffsikkert. Les hva jeg har spådd tidligere.

Mine vakreste roser er en serie på www. Johnsteffensen. No - her følger del 2.
Hagevandring i rosenes verden. Klikk på bildet.

I år må jeg ærlig innrømme at grunnlaget for mitt varsel ikke er optimalt. Selv om jeg fulgte værtegnene daglig, var jeg bortreist i det aller viktigste tidsrommet. Men jeg var ikke langt unna, og jeg vet sånn noenlunde hvordan været var i dagene da jeg ikke var hjemme. Derfor våger jeg å spå sommerværet på Vestlandet også i 2020.

Det blir en forholdsvis normal sommer for regionen. Varselet kretser mellom 5 og 6 på en skala fra 1 til 10 (se nedenfor). Dette innebærer at sommeren kan oppleves noe ustabil værmessig, men 2020 kommer likevel ikke til å bli håpløs. Man vil få flere gode sommerdager på Vestlandet. Noe regn blir det nok,  dvs. en miks av litt av hvert. En sommer på det jevne, men litt i overkant av gjennomsnittet. Mitt sommerværvarsel blir dette:

Sommerværet 2020 grafikk fra 1 10 www. Johnsteffensen. No
Værprofeti – sommeren 2020, dvs. Skoleferien.

 

La andre få vite om dette innlegget..