Værprofetien slo til igjen!

Min værprofeti for sommeren 2019 en god sommer. Www. Johnsteffensen. No

Bondens gamle værtegn slo til også i 2019

I juni spådde jeg sommerværet. Atter en gang ble det full klaff med bondens gamle værtegn.

Foto: John Steffensen. Sørfjorden med Osterøybroen sommeren 2019

23. juni 2019 spådde jeg at årets sommer ville bli «ganske god, en sommer med flere perioder pent vær, men også det motsatte. Det blir neppe mye nedbør, men enkelte regnværsdager må påregnes.» Jeg forutsa videre at sommeren 2019 ville «bli god for bøndene, noe som var viktig for min bondenabo og generasjonene før ham. Det handlet om godt vær i slåtten, slik at de fikk tørket gresset i hesjene og fraktet det vel i hus.» Jeg våget meg også på en gradering og havnet på rundt 7, der 1 var dårligst og 10 best. «Skal du oppholde deg på Vestlandet i sommer, kan du se frem til mange fine sommerdager», skrev jeg videre. «Det blir en bra sommer!» 

Slik ble sommeren på Vestlandet med bl.a. varmerekord 26. juli.

Ville du synes det var greit at lønnen din gikk ned fire år på rad... Www. Johnsteffensen. No
Les mer om trygdeoppgjøret ved å klikke på bildet.

Og om du ikke husker vestlandssommeren helt, så skal du få en kort oppsummering her: I skoleferiens 1. uke var det lettskyet pent vær. 2. uke var av det kjølige slaget med en del regn og ustabilt vær. 3. uke ble aldeles strålende med meget gode temperaturer. 4. uke ga flere dager med pent vær, men også noen med regn. Men det var sommerlige temperaturer. 5. uke var fenomenal. Her ble det bl.a. satt varmerekord(!) i Bergen med 33,4 grader. Nydelig, varmt vær – nesten litt i varmeste laget!  6. uke var mild med en god del sol. 7. uke startet med tåke, regn og lavere temperaturer til det klarnet opp igjen 14. august. 

Forbløffende treffsikker værprofeti!

Bondens gamle værtegn har vært forbløffende treffsikkert like siden jeg begynte å gjøre bevisste observasjoner for seks år siden. For at mine lesere skal ha glede av værprognosen som først og fremst gjelder for bergensområdet + en del av Vestlandet, har jeg lagt ut værprofetien på johnsteffensen.no hver St. Hans de siste årene. Jeg planlegger å gjøre det samme også i 2020. Så får vi se om bondens værtegn slår til for 7. gang!

Sjekk gjerne min værprofeti for sommeren 2019 her.

Proteinrundstykker. Oppskrift. Www. Johnsteffensen. No
Proteinrundstykker bør du prøve. Det er latterlig enkelt, og de er supergode. Klikk på bildet over.

La andre få vite om dette innlegget..