INFO om johnsteffensen.no

Info copy1

 

Johnsteffensen. No har nå gjennomgått en "ansiktsløftning" i tillegg til at softwaren er blitt oppgradert.

Dette nettstedet har gjennomgått en ansiktsløftning. Snart har jeg skrevet 350 ulike artikler, og mange av disse kan etter hvert bli vanskelig å finne. Kanskje er det lettest om du klikker på kategorien «Blogg», da får du tilgang til alle innlegg. Men fra nå av er enda flere artikler synliggjort både på forsiden og i sidemenyene. Du finner videre forslag til andre artikler om tilsvarende emner som trolig kan interessere deg. Dessuten en oversikt over de mest populære innleggene akkurat nå. 

Ny vri med forbedret design + litt til…

Dessverre har det vært enkelte problemer med kommentar-feltene. Flere har forgjeves forsøkt å legge igjen kommentarer. En ny programoppdatering pluss en annen måte for undertegnede å sjekke kommentarene på, er nå iverksatt. Om noen fremdeles har problemer med å skrive kommentarer, ber jeg om at dere sender en mail til [email protected] og forteller meg om dette. 

Mange skriver kommentarer i Facebook. Men det er ikke alle som får lest dem der. Derfor er det også hyggelig om flere forsøker å benytte kommentarfeltet direkte på nettstedet mitt. Vær oppmerksom på at det er din e-postadresse det spørres etter, men denne blir ikke synlig på nettet. Husk også at det ofte er flere timers forsinkelse før kommentaren blir online. Dette fordi jeg ønsker å godkjenne mailene/kommentarene først, ellers blir det fort mange tullemailer (mye spam). Ett er i hvert fall sikkert: Jeg ønsker å presentere nettstedet skikkelig, at jeg kan stå for det som presenteres her.

Håper du liker de nye elementene! Velkommen til å legge igjen kommentarer!  😆  

La andre få vite om dette innlegget..